Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αρίθα Φράνκλιν: Βρέθηκε νέα διαθήκη ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ της

Αρίθα Φράνκλιν: Βρέθηκε νέα διαθήκη ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ της

Νέα διαθήκη της Αρίθα Φράνκλιν ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οποία ακυρώνει την προηγούμενη. 

Η νέα διαθήκη της Αρίθα Φράνκλιν συντάχθηκε το 2014 και βρέθηκε ανάμεσα σε μαξιλάρια του καναπέ.

Η διαθήκη επιτρέπει στους γιους της να πάρουν την ακίνητη περιουσία της. Η απόφαση ελήφθη τη Δευτέρα (27.11.2023), 4 μήνες αφότου επιτροπή της περιοχής του Ντιτρόιτ είπε ότι το έγγραφο της διαθήκης ήταν έγκυρο σύμφωνα με τη νομοθεσία του Μίσιγκαν, παρότι ήταν κακογραμμένη και είχε πολλά δυσανάγνωστα σημεία. Η Φράνκλιν το είχε υπογράψει και έβαλε ένα χαμογελαστό πρόσωπο στο πρώτο γράμμα του ονόματός της.

Η νέα διαθήκη καταργεί μία παλαιότερη που είχε βρεθεί το 2019 και είχε συνταχθεί το 2010.

Ο γιος της Κέκαλφ είναι αυτός που κληρονομεί το ακίνητο που βρίσκεται στα προάστια του Ντιτρόιτ, το οποίο εκτιμήθηκε σε 1,1 εκατομμύρια δολάρια το 2018, αλλά τώρα αξίζει περισσότερο.

Στον άλλο της γιος, τον Τεντ του δόθηκε ένα σπίτι στο Ντιτρόιτ, το οποίο πωλήθηκε για 300.000 δολάρια πριν εμφανιστούν οι διαθήκες.

«Ο Τέντι ζητά τα χρήματα από την πώληση», δήλωσε, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο Τσαρλς ΜακΚέλβι, δικηγόρος του Κέκαλφ Φράνκλιν.

Ο τρίτος γιος της Αρίθα, Έντουαντ θα λάβει ένα άλλο σπίτι που είχε στην ιδιοκτησία της η τραγουδίστρια. Συνολικά η Αρίθα διέθετε τέσσερα σπίτια όταν πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας το 2018. Η ανακάλυψη των δύο χειρόγραφων διαθηκών μήνες μετά τον θάνατό της οδήγησε σε διαμάχη μεταξύ των γιων για το τι ήθελε να κάνει η μητέρα τους με την ακίνητη περιουσία της και άλλα περιουσιακά της στοιχεία.

Ένα από τα ακίνητα, αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, πιθανότατα θα πωληθεί και τα έσοδα θα μοιραστούν σε τέσσερις γιοι της, καθώς στη διαθήκη του 2014 δεν είχε οριστεί κληρονόμος γι’ αυτό.

«Αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Περιορίσαμε τα υπόλοιπα ζητήματα», είπε ο ΜακΚέλβι.

Υπάρχει ακόμα μια διαφορά που αφορά το πώς θα μοιραστούν τα μουσικά περιουσιακά στοιχεία της Αρίθα Φράνκλιν, αν και η διαθήκη φαίνεται να ορίζει ότι οι γιοι της θα μοιράζονταν τα έσοδα που προκύπτουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις