Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Το Ρίβεντελ έγινε Lego με πάνω από 6.000 κομμάτια

Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Το Ρίβεντελ έγινε Lego με πάνω από 6.000 κομμάτια

Σε λίγες μέρες, οι λάτρεις του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» θα μπορούν να φτιάξουν στο σπίτι τους έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χώρους της τριλογίας του Τόλκιν, αυτόν του Ρίβεντελ το καταφύγιο των Ξωτικών.

Το ξακουστό Ρίβεντελ ιδρύθηκε στην μυθοπλασία του Τόλκιν από τον Έλροντ το 1697 της Δεύτερης Εποχής, πολύ πριν τα γεγονότα που βλέπουμε στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Τώρα λοιπόν έγινε Lego, και θα αποτελείται από 6.167 κυβάκια, μια μεγάλη σειρά από μικροσκοπικές φιγούρες και πολλές αναγνωρίσιμες σκηνές.

Οι φανς θα βρουν πολλά από όσα απεικονίζονται στην κινηματογραφική τριλογία: ανάμεσα σε αυτά, το Συμβούλιο του Έλροντ, όπου τα μέλη της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού συζητούν για το πώς θα καταστρέψουν το δαχτυλίδι την κρεβατοκάμαρα όπου ανακτά δυνάμεις ο Φρόντο μετά την περιπέτειά του με τους Νάζγκουλ το γραφείο του Έλροντ. Επίσης, πολλά αρχιτεκτονικά στοιχεία, όπως οι πύργοι, το κιόσκι, τα δέντρα και μια γέφυρα πάνω από το ποτάμι.

Παρόντες στη νέα προσθήκη στη σειρά Lego 15 αγαπημένοι χαρακτήρες Γκάνταλφ, Φρόντο, Σάμγουαϊζ Γκάμγκι, Μέριαντοκ “Μέρι” Μπράντιμπακ, Πέρεγκριν “Πίπιν” Τουκ, Λέγκολας, Γκίμλι, Μπόρομιρ, Άραγκορν, Έλροντ, ‘Αργουεν, Μπίλμπο, Γκλόιν και άλλα ξωτικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις