Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Αθηναΐς Νέγκα: Έχει λεύκη και δείχνει τα σημάδια της – «Τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή»

Αθηναΐς Νέγκα: Έχει λεύκη και δείχνει τα σημάδια της – «Τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή»

Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers στο Instagram τα σημάδια που έχει αφήσει η λεύκη στο σώμα της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα.

Η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανάρτησε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, και δεν ντρέπεται να δείξει τα σημάδια της λεύκης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στέλνει και ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Στην ανάρτησή της, η Αθηναΐς Νέγκα σημειώνει:

«Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω καθως είναι αρκετά κοινή αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορω να μιλάω πιο άνετα για αυτή.

Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους, μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων.

Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωναση που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες, αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post. #vitiligo #vitiligoawareness», αναφέρει η Αθηναΐς Νέγκα.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @athinaisnega

Η λεύκη είναι μια ιατρική κατάσταση που επηρεάζει το χρώμα του δέρματός.

Όταν κάπιιος έχει λεύκη, τα κύτταρα που παράγουν το χρώμα του δέρματος (ονομάζεται επίσης χρωστική) καταστρέφονται με συνέπεια το δέρμα να χάνει το χρώμα του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις