Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αύγουστος Κορτώ: Η ζωή μου λέγεται «Τάσος», αναπνέω ακόμα χάρη στην αγάπη της

Αύγουστος Κορτώ: Η ζωή μου λέγεται «Τάσος», αναπνέω ακόμα χάρη στην αγάπη της

Ένα συγκινητικό κείμενο, μια δημόσια εξομολόγηση αγάπης. Ο Αύγουστος Κορτώ γράφει για τον σύζυγό του, για τη ζωή του που λέγεται «Τάσος».

Σε λίγους μήνες ο Αύγουστος Κορτώ (κατά κόσμον Πέτρος Χατζόπουλος) κλείνει τα 45. Και με αφορμή αυτό αποφάσισε να κάνει μια… ανασκόπηση. Ανέβασε στο Instagram ένα συγκινητικό κείμενο, μια ωδή στον σύντροφο της ζωής του και την αγάπη τους.

«Τον Γενάρη που μας έρχεται θα κλείσω τα σαράντα πέντε. Καμιά φορά κολακεύομαι πως δεν μου φαίνεται, κι άλλοτε λέω, σοβαρέψου: ο χρόνος είναι ταπεινό και πολύτιμο παράσημο: σημαίνει πως έζησες.

Στα είκοσι, δεν πίστευα πως θα έφτανα στη μέση ηλικία: καταχρήσεις, κληρονομικότητα, η σκληράδα της ζωής. Στα τριάντα, προσπάθησα να το σκάσω – και πάλι στα τριάντα εννιά.

Το όνομά μου είναι λειψό: δεν είμαι ο Πέτρος μόνος του. Η ζωή μου λέγεται αλλιώς, κι αναπνέω ακόμα χάρη στην αγάπη της. Τάσος, Τάσος, Τάσος.

Δυο συλλαβές, η καρδιά μου που συστέλλεται και διαστέλλεται. Πάντα και για πάντα».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auguste Corteau (@auguste_corteau)

 

Ο Αύγουστος Κορτώ και ο Τάσος Σαμουηλίδης είναι μαζί 19 χρόνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στη Νέα Υόρκη. Δυο χρόνια μετά, στην Ελλάδα, ήταν οι πρώτοι που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις