Lifestyle

Αυξάνονται τα διαζύγια λόγω Facebook!

Τα ποσοστά των ζευγαριών που χωρίζουν εξαιτίας του Facebook αλλά και των άλλων κοινωνικών δικτύων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σύμφωνα με έρευνα της Αμερικάνικης Ένωσης Δικηγόρων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα λοιπόν με το 81% των Αμερικανών δικηγόρων που ειδικεύονται στις υποθέσεις διαζυγίων, δήλωσε ότι έχουν οι περιπτώσεις διαζυγίων που το ένα από τα δύο μέλη χρησιμοποιεί αρκετά στοιχεία από τα κοινωνικά δίκτυα και πιο συγκεκριμένα το Facebook, για να αποδείξει την απιστία του συζύγου του.

Παράλληλα, μία σύμφωνα με πληροφορίες του διάσημου site διαζυγίου, Divorce-Online.com, το Facebook αναφέρεται στο 20% των διαζυγίων.
Από την πλευρά του εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι το site δεν έχει καμία σχέση με τα διαζύγια που παίρνουν οι χρήστες του.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ από την Πάρο με τις δίδυμες κόρες τους
Το ζευγάρι πέρασε σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο στο κυκλαδίτικο νησί και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές γεμάτες οικογενειακή ευτυχία και καλοκαιρινή ανεμελιά
Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα 5
Μαίρη Συνατσάκη για τις φωτιές: «Δεν έχω χειρότερο απ’ την ατάκα “τα σπίτια ξαναγίνονται”»
Εξέφρασε την αγωνία και τη συμπαράστασή της στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους, τονίζοντας ότι ένα σπίτι δεν είναι απλώς ένα κτίριο, αλλά μια ζωή γεμάτη αναμνήσεις
Μαίρη Συνατσάκη 6