Lifestyle

Αυτός είναι ο σύντροφος της Θωμαής Απέργη!

Είναι επτά μήνες μαζί και πολύ ερωτευμένοι!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Θωμαή Απέργη διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους στην ζωή της. Επαγγελματικά πηγαίνει πολύ καλά, είναι υποψήφια να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision και πολύ, πολύ ερωτευμένη! Σύμφωνα με την Μεσημεριανή Μελέτη βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους επτά μήνες.

Ο σύντροφός της λέγεται Γιάννης Σαπουντζής, είναι 30 ετών, επιχειρηματίας και μένει στην Γλυφάδα. Η σχέση τους ξεκίνησε πριν επτά μήνες όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και αμέσως ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλο.

Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Καρβέλας: «Δυστυχώς η Άννα έχει πάρει μια κατεύθυνση που δεν με βρίσκει σύμφωνο, νιώθω συντριβή» – Η ανακοίνωση του συνθέτη
«Βιοπορίζομαι από τη δουλειά μου. Και η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Ο δημιουργός θα πρέπει να αμείβεται για τη δουλειά του, όπως πρέπει να αμείβεται οποιοσδήποτε άνθρωπος εργάζεται»
Νίκος Καρβέλας