Lifestyle

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου όσο ο γιος της ήταν εκδρομή με το σχολείο στην Άνδρο

Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου πήγε τριήμερη εκδρομή με το σχολείο του στην Άνδρο και η παρουσιάστρια έπαθε πανικό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει παραδεχτεί πολλές φορές δημόσια την υπερβολική αδυναμία που έχει στους δύο γιους της, Φίλιππο και Mike, αφού της έχουν κλέψει την καρδιά. Ο Φίλιππος είναι σχεδόν 11 χρονών, ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας είναι σχεδόν 6. Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα παιδιά της και αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν συνεχώς πράγματα μαζί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η εντυπωσιακή επιστροφή της Κατερίνας Λιόλιου στο Schoolwave μετά από 15 χρόνια, τραγουδώντας Queen, Γιάννη Πάριο και «Λογαριασμό»
Η απόλυτη rock diva του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, επέστρεψε μετά από 15 χρόνια εκεί απ’ όπου άρχισαν όλα και χάρισε μία από τις πιο ιδιαίτερες μουσικές στιγμές του φεστιβάλ
Η Κατερίνα Λιόλιου στο Schoolwave