Lifestyle

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Το προφητικό τραγούδι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν», τραγουδούσε στις Προφητείες η Δέσποινα Βανδή και μπορεί το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη να ήρθε 18 χρόνια μετά σήμερα 15 Ιουλίου αλλά όπως και να το κάνει κανείς είναι σημειολογικό.

Το 1999 το τραγούδι «Προφητείες» σε στίχους και μουσική του Φοίβου γνώριζε μεγάλη επιτυχία από την Δέσποινα Βανδή, με τους στίχους να λένε: «14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν και στην έκλειψη του Αυγούστου θα καταστρεφόμασταν». 

Ακούστε το

Επίσης, στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Πέτρα» η Δέσποινα Βανδή μοιάζει να ρίχνει τίτλους τέλους στην σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Λέει: «Και να που έφτασε η βραδιά που δεν περίμενα που όσα είχα για παντοτινά γίνονται εφήμερα. Εγώ τον θάνατο θα πιω που απόψε μου έσταξε και θα του πω ευχαριστώ για όσα έκανε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άννα Βίσση: Η επόμενη μέρα της συναυλίας στο ΟΑΚΑ – Οι τόνοι από σκουπίδια και οι εργασίες καθαριότητας
«Όταν τα φώτα σβήνουν, η δουλειά συνεχίζεται», είναι το μήνυμα της διοίκησης του ΟΑΚΑ, που αναδεικνύει την προσπάθεια των εργαζομένων και των εξωτερικών συνεργατών
Εικόνα μετά το τέλος της συναυλίας που έδωσε η Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ