Site icon NewsIT
13:00 Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Δίαιτα χωρίς γλουτένη! Ποια τρόφιμα πρέπει να τρως και ποια να αποφεύγεις (Plus: ειδικό διαιτολόγιο)

Η διαιτολόγος - διατροφολός Ελένη Σωλομού μας αναλύει τη πιο πολυσυζητημένη ουσία του τραπεζιού μας και μας δίνει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα... χωρίς γλουτένη!

Τα τελευταία χρόνια θα έχεις προσέξει στα supermarket ή στα αρτοποιεία προϊόντα χωρίς γλουτένη! Όχι, δεν είναι κάποιο νέο food trend που έχεις χάσει, αντιθέτως μιλάμε για ένα μεγάλο θέμα που λειτούργησε υπέρ του ανθρώπινου οργανισμού και ειδικότερα της κοιλιακής περιοχής! Τα αποκαλούμενα gluten-free προϊόντα εντάχθηκαν τόσο ομαλά στην καθημερινότητά μας, με αποτέλεσμα να δώσουν λύση σε άτομα με αντίστοιχο πρόβλημα και νέες γευστικές εμπειρίες σε ”ψαγμένους” λάτρεις του φαγητού. Τι είναι όμως η δίαιτα ”ελεύθερη γλουτένης” και ποια τα χαρακτηριστικά της; Πώς μπορεί να βοηθήσει τον ανθρώπινο οργανισμό και ποιος είναι ο σκοπός της;

Κάνε κλικ εδώ και διάβασε τις οδηγίες της διατροφολόγου καθώς και το διαιτολόγιο

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version