Κυριακή, 25 Φεβ.
14oC Αθήνα

Διαζύγιο για την Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο ύστερα από 14 χρόνια

Διαζύγιο για την Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο ύστερα από 14 χρόνια

Στο τέλος της φαίνεται ότι έφτασε η κοινή πορεία της Κατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο ύστερα από 14 χρόνια σχέσης.

Η Κατερίνα Λάσπα, σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε κάνει αναφορά στα σύννεφα που υπήρχαν στη σχέση της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Σύννεφα που, όπως φαίνεται, δεν διαλύθηκαν και σύμφωνα με όσα είπε η Άρια Καλύβα στο Πρωινό, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Μάλιστα, δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006 και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν τυπικά και τα χαρτιά του διαζυγίου. Όπως είπε η δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.

 

Τον Μάϊο του 2023, η Κατερίνα Λάσπα είχε ερωτηθεί για τις φήμες διαζυγίου από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο. «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος  που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι…

Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες.

Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε» είχε πει στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις