Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ένταση στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» με είδηση που την ήθελε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η είδηση που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η οποία έκανε λόγο για μια κοπέλα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ασχολείται με το μόντελινγκ. Το ρεπορτάζ, με κάθε επιφύλαξη, ανέφερε πως το μοντέλο αυτό είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη την ώρα που συνομιλούσε με μια φίλη της στο τηλέφωνο φέρεται να είπε «δεν αντέχω άλλο, δε θέλω άλλο τη ζωή μου». Οι αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο ξενοδοχείο που φέρεται να έμενε το μοντέλο που ήθελε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, την εντόπισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος και την μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. 

Εκείνη την ώρα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και αρκετά εκνευρισμένη διέψευσε την είδηση.

«Αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Έχω οικογένεια από πίσω μου. Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Aν ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Για όνομα του Θεού.

Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη γιατί μου έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και ανέβηκα για να συζητήσω. Υπήρξε ένα περιστατικό αλλά όχι με μένα, με μια άλλη κοπέλα. Δε θέλω να πω τίποτα γιατί δεν είναι δουλειά μου και δεν αφορά εμένα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ, Με πήρε ο Δημήτρης και έπαθα σοκ. Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω. Δε με ακούτε στο τηλέφωνο; Τι είναι αυτά που γράφετε;» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της με τον καλό της φίλο Δημήτρη Αλεξάνδρου που βρίσκεται στην εκπομπή.

«Ρε Μήτσο με πήρες 10 το πρωί και έπαθα σοκ, τι γράφετε; Ό,τι τι δηλαδή: Δεν έχει συμβεί τίποτα! Για όνομα του Θεού. Καταστρέφερε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά» κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
6
Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα έκανε διαφορετικό μνημόσυνο από τη γυναίκα του - «Στην Κηφισιά γιατί η εκκλησία έχει μεγάλη σημασία για εμάς»
«Σε αυτή την εκκλησία, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου με είχαν φέρει νύφη, εδώ βάφτισε ο Δημήτρης την κόρη του και γενικά εδώ έχουμε ζήσει», είπε η αδερφή του Έλλη Κόκοτα
Δημήτρης Κόκοτας
5
Άγγελος Μπράτης: «Προέρχομαι από μια μητριαρχική οικογένεια και το λέω αυτό με όλη την περηφάνια που έχω»
«Έβλεπες έναν κόσμο πολύ λαμπερό, με δημιουργία, με όμορφες γυναίκες, με όμορφα ρούχα, με όμορφα υλικά και αυτός είναι ένας τρόπος για να δραπετεύεις, η μόδα αυτό κάνει» είπε χαρακτηριστικά
Άγγελος Μπράτης