Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γνωρίζω πράγματα, ξέρω για ποιον λόγο χώρισαν Παναγιώταρου και Σχίζας

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γνωρίζω πράγματα, ξέρω για ποιον λόγο χώρισαν Παναγιώταρου και Σχίζας

Η πάντα εντυπωσιακή Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα, ενώ όπως αμνέφερε στην κάμερα του «Open Weekend», γνωρίζει πολλά.

«Όσον αφορά στην Αλεξάνδρα και τον Στάθη, επειδή γνωρίζω αρκετά πράγματα και κάνουμε παρέα, δουλεύουμε και μαζί με την Αλεξάνδρα, θα σου πω αυτό… Όπως δεν θα ήθελα εγώ στην θέση της να μου κάνουν το ίδιο, δεν θα το έκανα κι εγώ ποτέ.

Ειδικά όταν ένας άνθρωπος με εμπιστεύεται και μου εκμυστηρεύεται πράγματα, δε θα τα έλεγα ποτέ. Ένας χωρισμός για κανέναν άνθρωπο δεν είναι εύκολος, ούτε αρεστός, ούτε ευχάριστος.

Για να συμβαίνει όμως υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Λόγοι οι οποίοι είναι αποκλειστικά ανάμεσα στα άτομα στα οποία συμβαίνει», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην κάμερα του «Open Weekend».

Σχετικά μες τη φημολογία ότι μπορεί να δούμε την Παναγιώταρου σε συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή ζώνη, η Αλεξανδράκη είπε:

«Η Αλεξάνδρα είναι μούσα μου. Είναι πανέξυπνο κορίτσι, γάτα και θα της ταίριαζε απόλυτα. Ειδικά και με τον Λιάγκα, θα τον έβαζε στην θέση του», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ενδεχόμενο να βρίσκεται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Πρωινό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις