Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Δήμητρα Γαλάνη: Το απολυτήριο λυκείου, το Playboy και οι καταχρήσεις

Δήμητρα Γαλάνη: Το απολυτήριο λυκείου, το Playboy και οι καταχρήσεις
Intime

Εξομολογητική Δήμητρα Γαλάνη! «Αισθάνθηκα το μυαλό μου να συμβαδίζει με το σώμα μου στα 30 μου χρόνια», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενη στο πώς ισορρόπησε κατά την ανέλιξή της ως τραγουδίστρια η Δήμητρα Γαλάνη είπε πως «η αγωγή με βοήθησε να μην παρασυρθώ από τα μπράβο».

Σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4», η Γαλάνη σημείωσε ότι «ήταν δύσκολο παιδί», αλλά και ότι είχε την απόλυτη αποδοχή της οικογένειάς της. «Αισθάνθηκα το μυαλό μου να συμβαδίζει με το σώμα μου στα 30 μου χρόνια», πρόσθεσε.

Ως προς την είσοδό της στη μουσική, τόνισε ότι ήταν συγκινητικός ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στη δουλειά, αφού είχε την αποδοχή και τον χώρο να εκφραστεί από νωρίς.

 

Θυμήθηκε στιγμές από τα παιδικά της χρόνια, κάνοντας γνωστό ότι ο πατέρας της ήταν τενόρος, ωστόσο η ίδια άκουσε ξανά όπερα στα 40 της χρόνια. «Ξεκίνησα να τραγουδάω σε νυχτερινό κέντρο στα 17 μου», είπε ακόμα η Δήμητρα Γαλάνη, ενώ συμπλήρωσε πως «ο πατέρας μου είδε σε μένα αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει».

Σχετικά με το απολυτήριο Λυκείου είπε «δεν το πήρα ποτέ το χαρτί μου, χρωστάω δύο μαθήματα…»:

 

«Φυσικά και μου άρεσε η επιτυχία, ωστόσο δεν την αποζητούσα», υπογράμμισε στην ίδια συνέντευξη η Δήμητρα Γαλάνη, ενώ είπε ακόμα, μεταξύ άλλων: «Έκανα πράγματα που για κάποιους ήταν ακαταλαβίστικα. Έμαθα πολλά την περίοδο που τραγουδούσα στο Χάραμα».

«Στρεφόμουν εναντίον του εαυτού μου», παραδέχτηκε, κάνοντας λόγο για καταχρήσεις που έκανε, έως ότου καταλάβει ότι πρέπει να απομακρυνθεί από τέτοιες συνήθειες.

«Δεν ήθελα ποτέ να μπω σε… κουτάκια», ανέφερε, ως προς την ενασχόλησή της με πολλά είδη μουσικής, αλλά και τις πολλές, διαφόρων ειδών συνεργασίες που έχει.

«Είμαστε βαθιά υποκριτική κοινωνία» τόνισε, αναφερόμενη ακόμα και σε τρόπους με τους οποίους κάποιοι εκφράζουν την αντίδρασή τους, όπως βανδαλίζοντας έργα τέχνης.

Σημείωσε την κατάχρηση της Τεχνολογίας, εις βάρος της κοινωνίας, αποσαφηνίζοντας, ωστόσο, ότι η ίδια είναι πολύ θερμή απέναντί της: «Δεν χρησιμοποιείται, όμως, για καλό σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Θυμήθηκε τη φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό Playboy: «Κανείς δεν ασχολιόταν με το κείμενο τότε, μόνο με την εικόνα. Ήθελα με τον τρόπο μου να σοκάρω κάποιους. Μία γυναίκα μπορεί να γίνει θεά επειδή το θέλει η ίδια»!

«Τη δεκαετία του ’70 ένιωσα ότι τα είχα δει όλα», είπε ακόμα.

«Στη δουλειά μας οι άντρες είναι πιο ανταγωνιστικοί», παρατήρησε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις