Lifestyle

Δήμητρα Ματσούκα: Απολαμβάνει γυμνή τη θέα στη Νέα Υόρκη από το παράθυρο του ξενοδοχείου της

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια καλλιτεχνική εικόνα από το ταξίδι που έκανε στη Νέα Υόρκη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη έκανε προ ημερών η Δήμητρα Ματσούκα, με μια από τις αναρτήσεις της, να κάνει το γύρο των social media. Η ηθοποιός πόζαρε γυμνή, την ώρα που κοιτούσε τη θέα της περιοχής, από το παράθυρο του ξενοδοχείου της. 

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίζεται γυρισμένη με πλάτη στον φακό να παρατηρεί τον δρόμο στη Νέα Υόρκη, από τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διαμένει. 

Στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της, η ηθοποιός δεν έγραψε τίποτα παρά μόνο: «Πρώτος όροφος», ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται στο Σόχο στη Νέα Υόρκη.

Η 51χρονη ηθοποιός, που αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πιο κομψές και γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz, βρήκε τον τρόπο να γίνει viral.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official)

Οι αναρτήσεις της Δήμητρας Ματσούκα είναι μετρημένες στα social media. Την περασμένη άνοιξη, ο γιος της Μαρίας Ματσούκα, αδελφής της γνωστής ηθοποιού, έγινε 4 ετών και η Δήμητρα Ματσούκα δε θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι του. Μαζί της ήταν λοιπόν και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την 1η Δεκεμβρίου 2023 στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα, ενώ είναι μαζί από το 2016.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η ταινία animation «Niu Lai» κάνει εισπρακτικό θρίαμβο στην Κίνα παρά την έντονη κριτική για πρόχειρα γραφικά
Σύμφωνα με το BBC, η ταινία ήταν εξαρχής μια χαμηλού προϋπολογισμού και σχεδόν άγνωστη παραγωγή, χωρίς ουσιαστική διαφημιστική καμπάνια πριν από την πρεμιέρα της στις αρχές του μήνα
Εικόνα από την ταινία «Niu Lai»
Καλομοίρα: «Μια φορά ήμουν θυμωμένη και δεν μπορούσα να κοιμηθώ δίπλα του» είπε για έναν καυγά με τον σύζυγό της
«Με την ψυχολόγο μου επικοινωνώ όταν έχω ένα θέμα που παρατηρώ ότι περνάει ο καιρός και δεν το έχω λύσει» ανέφερε η Καλομοίρα σε άλλο σημείο της συνέντευξης
Γιώργος Μπούσαλης και Καλομοίρα Σαράντη