Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δήμητρα Ματσούκα: Δεν είμαι μόνο η σέξι μου πλευρά, μου αρέσει να ερωτεύομαι

Δήμητρα Ματσούκα: Δεν είμαι μόνο η σέξι μου πλευρά, μου αρέσει να ερωτεύομαι

Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην εκπομπή «Love It» για όλα.

Αρχικά, εξήγησε τον λόγο που απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε δύσκολες συνεργασίες που είχε στο παρελθόν, αλλά και σε πιο προσωπικά θέματα.

«Είναι και δική μου επιλογή να μην βρίσκομαι στην τηλεόραση. 22 χρόνια στη δουλειά, έχω κάνει μόνο πέντε σειρές.

Δεν είμαι δυσαρεστημένη με την καριέρα μου, είμαι τυχερή που κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες με ανθρώπους που αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε και στη σέξι πλευρά της, αλλά και τα δεκάδες σχόλια που δέχεται. «Η δική μου θέση είναι μάλλον πιο προνομιακή από άλλων, λόγω των μεγάλων μου ρόλων.

Μου έχουν τύχει αγενείς σκηνοθέτες και δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Συνήθως ακούω πολύ ωραία λόγια από γυναίκες. Είμαι καλά με αυτό που είμαι και φέρω. Δεν είμαι μόνο η σέξι μου πλευρά», τόνισε.

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τον ανιψιό της και δήλωσε ότι τον αγαπά πάρα πολύ. «Η αδερφή μου ήταν πάντε το στήριγμά μου κι εγώ για εκείνη. Έχει υπάρξει τσακωμός μεταξύ μας. Έχει συμβεί να μην μιλάμε για 2-3 μέρες».

Τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε πως είναι πολύ ερωτευμένη τα τελευταία χρόνια. «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε μια σχέση και ναι, είμαι ερωτευμένη», δήλωσε  η Δήμητρα Ματσούκα.

Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά στην οποία θα συμμετέχει στον ΑΝΤ1, «Εκτός υπηρεσίας», και αποκάλυψε ότι συζητάει για ταινία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις