Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Δήμητρα Ματσούκα για το γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη: Εκείνη τη μέρα κλείναμε 7 χρόνια σχέσης

Δήμητρα Ματσούκα για το γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη: Εκείνη τη μέρα κλείναμε 7 χρόνια σχέσης

 “Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά” εξομολογείται η Δήμητρα Ματσούκα, που αποκάλυψε ότι σκόπιμα άφησε να διαρρεύσει ότι ο γάμος της με τον Πέτρο Κόκκαλη θα γίνονταν στις 7 Δεκεμβρίου. Αντίθετα, έγινε την ημέρα της επετείου τους.

Ποδαρικό στην Φαίη Σκορδά έκανε η Δήμητρα Ματσούκα, το μεσημέρι της Δευτέρας (01.01.2024), όπου και μίλησε μεταξύ άλλων με ενθουσιασμό για τον έγγαμο βίο και τον λόγο που θέλησε ο γάμος της να έχει ορισμένες διαφορές από τα συνηθισμένα.

«Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Θεωρώ τον εαυτό μου σε πολλά κομμάτια της ζωής μου με έναν τρόπο αντισυμβατικό. Τελικά κατέληξα ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς όταν δεν είναι αυτή η πρώτη περίοδος της ζάλης, του έρωτα, όταν δεν υπάρχει επιθυμία για παιδιά και όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί, μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το έχουμε κάνει” δήλωσε αρχικά η όμορφη πρωταγωνίστρια.

“Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι που πραγματικά μας αγαπούν και τους αγαπάμε πολύ γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα που μας φαίνονταν κάπως γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, είχαμε αυτό που λέει η θρησκεία έναν δίσκο με κουφέτα. Δεν είχαμε πρόσκληση και ούτε είχαμε στείλει καμία διαδικτυακά”.

“Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο. Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου…

Πράγματι το 7 είναι το τυχερό μου, μου αρέσει. Την ημέρα εκείνη, ήταν Παρασκευή, είχα και θέατρο μετά θα μπορούσαμε να έχουμε παντρευτεί μια άλλη μέρα αλλά ήταν η μέρα που κλείναμε 7 χρόνια σχέσης.

 

Είχαμε την ελάχιστη δημοσιότητα. Όσοι άνθρωποι ήρθαν σε εμάς, τήρησαν την επιθυμία μας” πρόσθεσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις