Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Βούλα

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Βούλα

Σοκαριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου, του συντρόφου της Κατερίνας Δαλάκα, όταν ληστές εισέβαλαν σε αυτό και άρπαξαν 5 ρολόγια μεγάλης αξίας ενώ ήρθαν αντιμέτωποι με την οικιακή βοηθό του επιχειρηματία.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα, με τον ίδιο να δίνει στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του, όπου ακούγονται τα ουρλιαχτά της οικιακής βοηθού, που είδε τους ληστές. Εκείνος έλειπε με την Κατερίνα Δαλάκα σε διακοπές.

Στα stories του στο Instagram, ο Δημήτρης Φιντιρίκος ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του για το ενδιαφέρον τους και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν αλλά ο τρόμος των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές».

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν, αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις