Σάββατο, 2 Μαρ.
10oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: Η εταιρεία δεν ήθελε να μπει στον δίσκο το τραγούδι «Ανεμώνα»

Δημήτρης Κόκοτας: Η εταιρεία δεν ήθελε να μπει στον δίσκο το τραγούδι «Ανεμώνα»
NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο παραχώρησε ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον πιο δύσκολο «σταθμό» της ζωής του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του «Πρωινό Σου Σου» για την οικογένειά του, ενώ ανέφερε και άγνωστες λεπτομέρειες από τη συνεργασία του με τον Φοίβο.

Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε την αντίδραση του πατέρα του, του αξέχαστου Σταμάτη Κόκοτα, όταν έμαθε γι’ αυτή τη συνεργασία.

«Όταν το είπα αυτό στον πατέρα μου, μου είπε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξή του ο Δημήτρης Κόκοτας, μίλησε επίσης, για την οικογένειά του, τον πιο δύσκολο «σταθμό» της ζωής του, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη:

«Ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής μου είναι το παιδί μου και η γυναίκα μου. Το παιδί μας είναι ο καρπός της μεγάλης μας αγάπης. Θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια την πρώτη μας δισκογραφική δουλειά με τον Φοίβο. Η δισκογραφική εταιρεία δεν ήθελε να μπει στον δίσκο το τραγούδι «Ανεμώνα», επειδή ήμουν πολύ νέος για να πω ζεϊμπέκικο.

 

Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα κάνω δισκογραφική δουλειά με τον Φοίβο, μου είπε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι. Αλλά όταν άκουσε το αποτέλεσμα, δικαιώθηκα. Φάνηκε ότι αποτραβήχτηκα από το χώρο γιατί δούλεψα σε μικρότερα μαγαζιά και κάποιοι δίσκοι μου δεν έπαιξαν όσο οι προηγούμενοι. Ο πιο δύσκολος σταθμός της ζωής μου ήταν η απώλεια των γονιών μου, έφυγαν από τη ζωή με απόσταση σχεδόν δύο ετών», είπε ο Δημήτρης Κόκοτας.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις