Lifestyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φουντώνουν» τα σενάρια για την προσωπική του ζωή – «Δεν είναι σε σχέση»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Φουντώνουν» τα σενάρια για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος δεν έκρυψε μάλιστα τη δυσφορία του.

Όλα άρχισαν, όταν ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως οι δικές της πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μην είναι εντελώς σόλο.

 «Γνωρίζω πάρα πολλά κορίτσια που θα ήθελαν να βγουν μαζί του και επίσης ξέρω ότι και αυτή την περίοδο δεν είναι solo, έτσι έχω ακούσει, ο ίδιος δεν μου έχει πει κάτι. Τώρα θα μου κάνει μπλοκ. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, σ’ αγαπώ πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στις πρώτες δηλώσεις μετά τα όσα είπε η παρουσιάστρια, αποφεύγοντας να πει αν υπάρχει μια κοπέλα στην προσωπική του ζωή, ξεκαθάρισε ότι δε σκοπεύει να την κάνει μπλοκ.

Ένα άλλο ρεπορτάζ ωστόσο από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. φαίνεται πως τον ενόχλησε περισσότερο.

«Είναι μια σχέση που είναι ακόμη στην αρχή, είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, δεν έχει σχέση με τον χώρο και είναι μια πολύ σικάτη κοπέλα. Ο Δημήτρης θέλει να το προστατέψει όσο μπορεί. Είναι πολύ χαρούμενος, περνάνε αρκετό χρόνο μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά σε αυτό μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή λέγοντας,

 «Δεν θα ξαναμιλήσω στην εκπομπή της Τσολάκη και πρέπει να κάνω και ένα μπλοκ, όχι στην Τσολάκη αλλά σε κάποιον από το πάνελ. Αυτή την εβδομάδα έχω ακούσει πολλές μ@@@ς. Βγάζουν ότι έχω κοπέλα, θα μου πεις “σε πειράζει;” Αν έχω κοπέλα, δεν θα πείραζε την κοπέλα; Συνεργεία κάτω από το σπίτι, συνεργεία στη δουλειά επειδή της κάπνισε της Φαίης και μετά του Γεωργιάδη. Δεν έχω πάρει ανάσα αυτή την εβδομάδα».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17.02.24), μέσα από την εκπομπή «Γειά σου» η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

 

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έχει κάποια σχέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε φλερτάρει και πως δεν έχει κατακτήσεις. Ωστόσο, κάποια σοβαρή σχέση μέχρι στιγμής δεν υφίσταται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάικλ Τζ. Φοξ συγκίνησε στα Emmy παραλαμβάνοντας το βραβείο του σε αμαξίδιο - Δάκρυσαν Κίντμαν και Φορντ
«Όταν διαγνώστηκα με Πάρκινσον προσπάθησα να το κρατήσω μυστικό. Φοβόμουν μήπως ο κόσμος γελάσει μαζί μου, μήπως τα χάσω όλα» είπε ο ηθοποιός καταχειροκροτούμενος
Μάικλ Τζ. Φοξ
Δέσποινα Βανδή: Στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη στην avant premiere της σειράς «Δυο Μαύρα Πουκάμισα»
Η τραγουδίστρια θέλησε να είναι στο πλευρό του ηθοποιού λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της σειράς, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στη νέα του τηλεοπτική δουλειά
Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή 5
Ο Τέο Τζέιμς περιγράφει πώς ο παππούς του έφυγε από την Ελλάδα για να σώσει τη ζωή του από τους Ναζί στην Αθήνα
Ο διάσημος ηθοποιός, με αφορμή τις προσωπικές του ρίζες και με την ιδιότητα του ως Πρέσβης Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), υπογράφει ένα βαθιά προσωπικό κείμενο στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την προστασία των προσφύγων
Ο Τέο Τζέιμς