Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Δημήτρης Σαμόλης: Ήταν ό,τι χειρότερο είχα βιώσει στη ζωή μου

Δημήτρης Σαμόλης: Ήταν ό,τι χειρότερο είχα βιώσει στη ζωή μου
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

“Στο παιδικό μου μυαλό ήταν κάπως αυτονόητο ότι μεγαλώνοντας θα γίνω ηθοποιός” είπε ο Δημήτρης Σαμόλης.

Ο Δημήτρης Σαμόλης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και στον Κώστα Μπουρούση και αναφέρθηκε στην επιλογή του να γίνει ηθοποιός. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, όταν δούλεψε σε δικηγορικό γραφείο ήταν οι χειρότερες στιγμές της ζωής του.

Γιατί λοιπόν έγινες καλλιτέχνης και όχι δημόσιος υπάλληλος;

Επειδή ξεκίνησα στη “Μελωδία της Ευτυχίας” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπου εμείς τα μικρά τραγουδούσαμε και παίζαμε, στο παιδικό μου μυαλό ήταν κάπως αυτονόητο ότι μεγαλώνοντας θα γίνω ηθοποιός.

Εκεί σε πήγαν οι γονείς σου;

Εγώ πήγα τη μητέρα μου. Είδα την αγγελία στην εφημερίδα και της είπα “πάμε”. Ο πατέρας μου φρίκαρε λίγο στην αρχή. Δεν ήθελε να μείνω πίσω στα μαθήματα του σχολείου. Έτσι αναγκάστηκα να γίνω και πολύ καλός μαθητής. Κι έτσι πέρασα κατόπιν στη Νομική. Η Βουγιουκλάκη με βοήθησε να διαβάζω. Όταν πια πέρασα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, χρωστούσα δύο μαθήματα για το πτυχίο. Τα έδωσα και ολοκλήρωσα τις σπουδές. Για τέσσερις μήνες δούλεψα σε ένα δικηγορικό γραφείο. Ήταν ό,τι χειρότερο είχα βιώσει στη ζωή μου. Η νομική επιστήμη μού άρεσε πολύ, αλλά στην πράξη δεν βρήκα τον εαυτό μου.

Και όταν πια άρχισες να γίνεσαι ηθοποιός, τα πράγματα ήταν όπως τα φανταζόσουν;

Ήταν ακόμα καλύτερα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις