Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δήμος Αναστασιάδης: Έχω απατήσει και έχω απατηθεί, όλα είναι στη ζωή

Δήμος Αναστασιάδης: Έχω απατήσει και έχω απατηθεί, όλα είναι στη ζωή
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τη Τζένη Θεωνά, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί.

«Ήμουν ασχημόπαπο στο σχολείο. Είχα κατακτήσεις και φλερτ γιατί εξέπεμπα μία γοητεία», ανέφερε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης. Σε ερώτηση για το αν είναι καλός μπαμπάς, απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να με έχω μπαμπά, είμαι κάλος. Θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλο παιδί αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ».

Θα πήγαινε στην εκπομπή που παουσιάζει η Τζένη Θεωνά; «Θεωρώ κωμικό να πάω στην εκπομπή της συντρόφου μου, Τζένης Θεωνά,και να λέμε τα οικογενειακά μας», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Δεν θα πάω ούτε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», γιατί πρώτη επιλογή μου θα ήταν η εκπομπή της Τζένης. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τηλεοπτικό, είναι εκτός πλάνου», συμπλήρωσε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ποια η γνώμη του για την απιστία; Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, «δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει και έχω απατηθεί, όλα είναι στη ζωή. Είναι πιο εύκολο να απατηθείς από το να απιστήσεις. Όταν απατηθείς, απλά φεύγεις».

Στη συνέχεια, ο Δήμος Αναστασιάδης συμπλήρωσε: «Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, σαφώς παίζει ρόλο σε μία σχέση ζωής, άλλα όχι τον πρωταγωνιστικό. Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο, είναι και το σεξ. Είναι λίγο χαζό να ξεκινήσεις μία σχέση ζωής μόνο επειδή το σεξ είναι καλό».

Ο Δήμος Αναστασιάδης αυτή την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Κύπρο καθώς και ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Αναπάντεχα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις