Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δώρα Χρυσικού: Ο καρκίνος δεν άλλαξε αυτό που ήμουν

Δώρα Χρυσικού: Ο καρκίνος δεν άλλαξε αυτό που ήμουν

Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού που υποδύεται την Αρετή στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ήταν η σημερινή καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η Δώρα Χρυσικού που υποδύεται την Αρετή στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» μιλά για τον αμφιλεγόμενο ρόλο της, που πολλοί χαρακτηρίζουν «τοξικό». Εκείνη απαντά πως πλέον ζώντας μαζί της 12 ώρες την ημέρα πλέον τη δικαιολογεί.

«Νομίζω λίγο την αδικούμε, είναι μία γυναίκα με πολύ συγκεκριμένα όρια, έτσι έχει μάθει, έτσι έχει μεγαλώσει, αυτό διαιωνίζει, τον λανθασμένο τρόπο» εξηγεί.

Η Δώρα Χρυσικού ανέφερε επίσης πως η «Αρετή» είναι μία γυναίκα που εκπορεύεται από μεγάλη ανασφάλεια και πίκρα.

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της, η Δώρα Χρυσικού σημειώνει: «Αυτό που κατάλαβα εγώ μέσα από τη δική μου εμπειρία με την ασθένεια είναι ότι επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει, δεν αλλάζει τον πυρήνα αυτού που είσαι, νομίζω ότι απλά γίνεσαι περισσότερο αυτό που ήσουν».

Στη δίκη της περίπτωση που ανέκαθεν είχε ως κέντρο της τον άνθρωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας, όπως ανέφερε, αυτό ενισχύθηκε.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Δώρα Χρυσικού επέστρεψε στο θέμα της σειράς και της ηρωίδας της δηλώνοντας πως έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον από την «Αρετή» αλλά και από το αυριανό επεισόδιο που θα έχει να δώσει πολλά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις