Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Δούκισσα Νομικού – The Voice: Εμφανίστηκε έτσι στη σκηνή και γοήτευσε – Τι είπε για τον Γιώργο Λιανό

Δούκισσα Νομικού – The Voice: Εμφανίστηκε έτσι στη σκηνή και γοήτευσε – Τι είπε για τον Γιώργο Λιανό

THE VOICE: Υπέρλαμπρη η Δούκισα Νομικού στα live cross battles του The Voice. Οι ομάδες των τεσσάρων κριτών έδωσαν τις καλύτερες ερμηνείες τους, και τελικά ξεχώρισαν αυτοί που θα βρεθούν στον ημιτελικό του σόου.

THE VOICE – ΔΟΥΚΙΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: Λαμπερή όσο ποτέ εμφανίστηκε ο Δούκισα Νομικού στο live cross battles του The Voice. Η Δούκισσα Νομικού θα παρουσιάσει όλα τα live shows, καθώς ο Γιώργος Λιανός έχει αναλάβει πλέον το Survivor.

Η ίδια με ένα χρυσό φόρεμα και πιο λαμπερή από ποτέ δήλωσε: «Καλωσήρθατε στα live cross battles του The Voice. Εγώ για αλλού πήγαινα, αλλού βρέθηκα αφού ο Γιώργος Λιανός πήγε σε εξωτικές παραλίες στο Survivor. Θέλω να του στείλω τα φιλιά μου, την αγάπη μου.

Είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει. Μαζί θα αναδείξουμε τον μεγάλο νικητή του The Voice που θα κερδίσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο. Έχω μεγάλη αγωνία γιατί έχω να το κάνω αυτό τρία τέσσερα χρόνια.»

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς της χάρισε και μια σφιχτή αγκαλιά με την ίδια να λέει, “Σάκη δε ξέρεις πόσο την ήθελα αυτή την αγκαλιά, τα πόδια μου ακόμα τρέμουν, η καρδιά μου χτυπάει δυνατά…”

Η Δούκισσα Νομικού παρουσιάστηκε με Couture φόρεμα της Celia Kritharioti στο Voice και έκλεψε την παράσταση.

Ζωντανά στο The Voice ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις