Lifestyle

Ε. Κοκκίνου: Γιατί ταξίδεψε ως τη Βουλγαρία;

Στη Σόφια βρέθηκε χθες το βράδυ η γνωστή τραγουδίστρια...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ταξίδι-αστραπή μέχρι τη Σόφια έκανε η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ της “Γενέθλια” στη Βουλγαρία. Η γνωστή ερμηνεύτρια τραγούδησε σε γνωστό club της βουλγαρικής πρωτεύουσας και δέχτηκε τη θερμή υποδοχή του κοινού.

 
Η Έλλη έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Street Fight club στη Σόφια και τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της που έγινε ήδη πλατινένια στην Ελλάδα. Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί Έλληνες που ζουν εκεί και έσπευσαν να την απολαύσουν από κοντά, χαρίζοντάς της το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Προεδρική υποδοχή των BTS στο Μεξικό – Λαοθάλασσα 50.000 έξω από το Εθνικό Παλάτι για το συγκρότημα
Σύμφωνα με την δισκογραφική εταιρεία του συγκροτήματος, το Μεξικό είναι η πέμπτη μεγαλύτερη αγορά για τη μουσική K-pop, με τους BTS να είναι το πιο διάσημο συγκρότημα του είδους
Θαυμάστριες των BTS στο Μεξικό