Lifestyle

E. Ράντου: Με την κούκλα κόρη της θαύμασαν στη σκηνή τον Β. Παπακωνσταντίνου

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε μαμά και κόρη στη χθεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο...

Βραδινή έξοδο είχε χθες η Ελένη Ράντου με την κόρη της Νικολέτα. Μαμά και κόρη πήγαν να θαυμάσουν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο.

 

Η 16χρονη Νικολέτα είναι η αδυναμία τόσο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όσο και την Ελένης Ράντου και οι δυο διάσημοι γονείς της περνούν αρκετό χρόνο μαζί της. Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει και άλλες φορές σε επίσημες εξόδους με τον μπαμπά της, με τον οποίο πηγαίνει συχνά σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μπλέικ Λάιβλι: «Έχασα 64 εκατ. δολάρια» από τη δικαστική μάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι
Οι δύο πρώην συνεργάτες, ήρθαν σε ρήξη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «It Ends With Us», με την Λάιβλι να κατηγορεί τον Μπαλντόνι για σεξουαλική παρενόχληση και δημιουργία τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος
Μπλέικ Λάιβλι