Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ε. Χατζίδου: Η κυρία “Χειρότερα” μας αποκαλύπτεται: Έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου και βρήκα… “πράγματα”!

Ε. Χατζίδου: Η κυρία “Χειρότερα” μας αποκαλύπτεται: Έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου και βρήκα… “πράγματα”!

Η Ελένη, η οποία σπούδασε Θεολογία, αποκαλύπτει στo TLIFE ότι ζήτησε από τον Π. Παντελίδη να της γράψει τη μεγάλη επιτυχία της, μόλις είχε βγει από μια σχέση που δεν είχε τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ελένη Χατζίδου έγινε γνωστή τους τελευταίους μήνες με την επιτυχία της “Χειρότερα”, το τραγούδι που έγινε επιτυχία και της έγραψε ο Παντελής Παντελίδης. Η Ελένη η οποία σπούδασε Θεολογία, αποκαλύπτει στo TLIFE ότι ζήτησε από τον Παντελή να της το γράψει μόλις είχε βγει από μια σχέση η οποία δεν είχε τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Εξομολογείται ότι έχει ψάξει το κινητό του προηγούμενου συντρόφου της και έχει βρει στοιχεία που δεν …έπρεπε, ενώ μοιράζεται μαζί μας τη διατροφή που την κρατάει αδύνατη και σε καλή φυσική κατάσταση!

Κυρίες και κύριοι η Ελένη Χατζίδου, αποκαλύπτεται στο TLIFE!

                                    Τα παιδικά χρόνια και η επαφή με το τραγούδι 

Πως σου ήρθε η ιδέα να γίνεις τραγουδίστρια; Ο μπαμπάς μου ήταν σε μια ρεμπέτικη κομπανία. Όταν γινόταν γάμος ή πανηγύρι φώναζαν τον μπαμπά μου. Έβλεπα λοιπόν τον μπαμπά μου να τραγουδάει και να τον αποθεώνουν και μου άρεσε. Όταν μεγάλωσα λίγο τραγουδούσα και εγώ. Αλλά μιλάμε για ρεμπέτικα.Το πανεπιστήμιο και η Θεολογία ήταν ουσιαστικά ένας τρόπος για να φύγω από το χωριό. Γιατί από τότε ήξερα τι ήθελα να κάνω. Ήμουν ζωηρούλα μικρή. Αγοροκόριτσο! Έπαιζα μπάλα με τα αγόρια ανέβαινα στα βουνά και μάζευα φίδια.

Πόσα χρόνια τραγουδούσες μέχρι να γίνεις γνωστή με το “Χειρότερα”; Ξεκίνησα  το 2002. Ήταν δύσκολα. Τον τελευταίο χρόνο είχα απογοητευτεί. Κοιτούσα μήπως δώσω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ γιατί πήρα το πτυχίο μου. Αλλά και τώρα που έκανα μια επιτυχία δεν πετάω στα σύννεφα. Στο μαγαζί όταν τραγουδάω είμαι τόσο χαρούμενη που γελάω συνέχεια. Όλοι χαίρονται όταν πάει καλά η δουλειά τους αλλά ξέρω ότι τίποτα δεν είναι για πάντα και ότι οι καιροί είναι δύσκολοι…

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε