Lifestyle

Είναι ο Γιώργος Λιάγκας ζευγάρι με την Μαρία Αντωνά; Η φωτογραφία ντοκουμέντο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια είδηση «βόμβα» μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που αναμένεται να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά στην κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς τον εμφανίζει σε σχέση με την Μαρία Αντωνά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέδωσε ένα ρεπορτάζ που θέλει τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα να είναι σε σχέση… Μάλιστα, παρουσίασε και μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει τους δυο τους να απολαμβάνουν το ποτό τους σε παραλιακό μπαρ.  

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, φρόντισε να πάρει τις αποστάσεις της λέγοντας πως πρόκειται απλά για μια πληροφορία.  

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε συγκεκριμένα: «Εγώ που είμαι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζητήσει πολλές φορές, δεν είχε τύχει τις τελευταίες μέρες να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει».

«Σήμερα το nassosblog δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως  η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα» σημείωσε.

 

Η ίδια τόνισε πως: «Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα».

Μάλιστα, σημείωσε στη συνέχεια: «Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουν παρέα», σχολίασε.

Σημειώνεται πως τον τελευταίο καιρό η σχέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Γιώργου Λιάγκα είναι τεταμένες με αφορμή ρεπορτάζ για το αν ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ελένη Μενεγάκη για τη διαμάχη Βίσση – Καρβέλα: «Να τους αγαπάτε τους τραγουδιστές, μην κρίνετε και μη δικάζετε»
Η παρουσιάστρια παρόλο που επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους στις δημόσιες τοποθετήσεις της και να μην παίρνει θέση σε διαμάχες και κόντρες όλα τα χρόνια, θέλησε αυτή τη φορά να εκφράσει τη δική της άποψη,
Η Ελένη Μενεγάκη
Έυη Δρούτσα για Καρβέλα – Βίσση: «Κάθε φορά που χωρίζανε η Άννα ήταν αυτή που έκανε πίσω»
Η στιχουργός ανέφερε πως η κόντρα μεταξύ τους οφείλεται σε τρίτους εξωτερικούς παράγοντες, ενώ δήλωσε αισιόδοξη πως το καλλιτεχνικό δίδυμο θα γεφυρώσει τελικά τις διαφορές τους
Η Εύη Δρούτσα
Σοφία Βεργκάρα: Η αιχμηρή ανάρτηση για τους «ναρκισσιστές άνδρες» μετά τις αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της
Η ηθοποιός αναδημοσίευσε ανάρτηση του γιου της για τους «ναρκισσιστές», ενώ ο Τζο Μανγκανιέλο περιγράφει στην αυτοβιογραφία του έναν γάμο χωρίς συναισθηματική εγγύτητα
Σοφία Βεργκάρα