Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Έλεν Ντε Τζένερις: Η Σέρι Σέπερντ θα την διαδεχτεί με νέο talk show

Έλεν Ντε Τζένερις: Η Σέρι Σέπερντ θα την διαδεχτεί με νέο talk show

Το δικό της talk show ετοιμάζεται να αποκτήσει η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Σέρι Σέπερντ, προσπαθώντας να αναπληρώσει λίγο το κενό που άφησε πίσω της η Έλεν Ντε Τζένερις.

Υπενθυμίζεται, πως η Έλεν Ντε Τζένερις τον Μάιο αποχαιρετήσει το κοινό της έπειτα από 20 χρόνια εκπομπών. Ωστόσο, πλέον η ηθοποιός Σέρι Σέπερντ (Sherri Shepherd) ετοιμάζεται για το δικό της talk show, το οποίο θα βγει στη μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο.

«Πάντα το ονειρευόμουν», λέει η Σέπερντ στο People, «να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να αισθάνονται καλά».

Η κωμικός θα συνεργαστεί με τον δημοσιογράφο Τζον Μάρεϊ (Jawn Murray). «Για μένα είναι απόδραση. Αν είσαι μητέρα, ειδικά έγχρωμη όπως εγώ, υπάρχει πάντα κάτι που σε κάνει να φοβάσαι. Τώρα αφαιρούν δικαιώματα των γυναικών. Πάντα κάτι θα υπάρχει. Νιώθω ότι οι άνθρωποι θέλουν να ανοίξουν την τηλεόραση και να μην σκέφτονται όλα αυτά. Θέλω να δω κάτι που θα με κάνει να γελάσω».

Για το σκοπό αυτό, η Σέπερντ συνεχίζει: «Η Έλεν Ντε Τζένερις έχει φύγει, …δεν υπάρχει πραγματικά κανείς νομίζω που να μπορεί να καλύψει αυτό το κενό, αλλά εγώ είμαι εδώ. Αν ψάχνετε για δράμα, καταστροφή και μελαγχολία», η κωμικός συστήνει «να αλλάξετε κανάλι».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις