Lifestyle

Ελένη Ανουσάκη: Υπήρχαν καβγάδες, ζήλιες, ηθοποιοί που τσακώνονταν στην επιθεώρηση, αλλά ως εκεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δεν υπήρχαν όλα αυτά που ακούσαμε τώρα στο θέατρο με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς. Λυπήθηκα πάρα πολύ” σημείωσε η Ελένη Ανουσάκη.

Η Ελένη Ανουσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για το metoo και όλες τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Έχετε δουλέψει με σπουδαίους ηθοποιούς. Πώς ήταν τότε τα παρασκήνια του θεάτρου; Αυτά που αποκαλύφθηκαν περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων στο σημερινό θέατρο δεν υπήρχαν εκείνη την εποχή;

Όχι. Δεν υπήρχαν τότε τέτοια πράγματα. Υπήρχαν καβγάδες, ζήλιες, ηθοποιοί που τσακώνονταν στην επιθεώρηση, αλλά ως εκεί. Δεν υπήρχαν όλα αυτά που ακούσαμε τώρα στο θέατρο με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς. Λυπήθηκα πάρα πολύ. Θλίψη με έπιασε και αηδία. Αυτά είναι τραγικά πράγματα. Εμένα δεν μου ρίχτηκε ποτέ κανείς. Δεν έχω βιώσει ποτέ σεξουαλική παρενόχληση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Λένα Μποζάκη: «Νομίζω πως η πιο δύσκολη και η πιο έντονη σχέση στη ζωή μου είναι με τη μαμά μου»
«Η συνύπαρξη με τα παιδιά είναι υπέροχη στα γυρίσματα του "Μπαμπά σ' αγαπώ", παρ’ όλα αυτά είναι και πάρα πολύ δύσκολη γιατί αλλάζει τελείως η ισορροπία στο σετ», είπε η ηθοποιός
Λένα Μποζάκη