Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελένη Δήμου για Νότη Σφακιανάκη: Ας μείνει απομονωμένος, έκανε τραγικά λάθη

Ελένη Δήμου για Νότη Σφακιανάκη: Ας μείνει απομονωμένος, έκανε τραγικά λάθη

“Ήταν τραγικά λάθη αυτά” υπογραμμίζει η Ελένη Δήμου και σημειώνει πως αν ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να είναι σε χώρους όπου εξουσία είναι η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος. 

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Ελένη Δήμου, το πρωινό της Τετάρτης (14.06.2023), για την απόφαση του Νότη Σφακιανάκη να απέχει το τελευταίο διάστημα τόσο από τη δισκογραφία και τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Εγώ και ο σύζυγός μου δώσαμε στον Νότη το πρώτο βήμα για να βγει στο τραγούδι, ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του. Εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο του δίσκο, το «Πρώτη φορά γιορτάζω». Νομίζω ότι είναι επιλογή του Νότη, ίσως του κάνει καλό το ότι απομακρύνθηκε από όλους, να σκεφτεί τα δικά του λάθη» τόνισε, αρχικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τραγουδιστής που κατέκτησε τις καρδιές όλων, μπήκε στα σπίτια των Ελλήνων, ήταν πρώτος σε πωλήσεις, πήγε πάρα πολύ καλά η καριέρα του… κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα», σημειώνει αμέσως μετά η ερμηνεύτρια.

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, «έσκυψε» μέσα του για να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Ήταν τραγικά λάθη αυτά», τονίζει η Ελένη Δήμου για τη συνειδητή αποχή του τραγουδιστή από τα φώτα της δημοσιότητας.

  

«Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δε μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει η Δημοκρατία, τότε ας μείνει απομονωμένος όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Για μένα θέλουν απομόνωση», επισημαίνει κλείνοντας η Ελένη Δήμου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις