Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ελένη Δήμου: Η Μαρινέλλα με έχει σταματήσει πριν βγω στη σκηνή, ήμουν άβαφη

Ελένη Δήμου: Η Μαρινέλλα με έχει σταματήσει πριν βγω στη σκηνή, ήμουν άβαφη

Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου στο «Πάμε Δανάη!» του MEGA, δεν ανήκει σε κάποια εταιρεία, αλλά κάθε δύο χρόνια κυκλοφορεί νέα τραγούδια.

«Ζω με έναν διαφορετικό τρόπο. Είμαι έξω από κυκλώματα, έξω από συστήματα, είμαι ο εαυτός μου. Είμαι κακιά όσο πρέπει, είμαι καλή όσο πρέπει. Είμαι αντιστάρ.

Οι μονές στιγμές που θέλω να αισθάνομαι σταρ είναι πάνω στη σκηνή, εκεί θέλω να ελέγχω τα πάντα», δήλωσε.

Στη συνέχεια, η Ελένη Δήμου μοιράστηκε με το «Πάμε Δανάη!» περιστατικά που βίωσε με την Μαρινέλλα και τον Γιώργο Μαρίνο.

«Με τη Μαρινέλλα έχω περάσει σπουδαία. Ο ύπνος μόνο μας χώριζε, γελούσαμε πολύ. Η Μαρινέλλα μ’ έχει σταματήσει στη σκηνή όταν πήγα να βγω άβαφη. Είχε δίκιο, στη σκηνή πρέπει να διαφέρεις».

«Πολύ γλυκός άνθρωπος ο Γιώργος Μαρίνος. Δεν έχω επικοινωνία μαζί του… Ο Γιώργος ήταν πολύ φιλάρεσκος. Νομίζω στα γηρατειά του δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα του», είπε.

Η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως ο σύζυγός της δεν της έχει κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας, ωστόσο εκείνη του έκανε μία φορά στην αρχή τςη γνωριμίας τους, χαστουκίζοντάς τον όταν χόρευε με μία Ολλανδέζα.

«Δεν θέλω ο άντρας μου να κάνει δουλείες στο σπίτι. Δεν μ’ αρέσει η εικόνα του άντρα να σκουπίζει. Βλακεία; Βλακεία! Τον άντρα μου τον πήρα κακομαθημένο και τον διατηρώ», δήλωσε η Ελένη Δήμου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις