Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Έλεγαν εν ψυχρώ «αν δεν έρθεις μαζί μου, δεν θα πάρεις το ρόλο»

Ελένη Φιλίνη: Έλεγαν εν ψυχρώ «αν δεν έρθεις μαζί μου, δεν θα πάρεις το ρόλο»

ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ: Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη δική της εμπειρία από περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος η αγαπημένη ηθοποιός.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, μιλώνστας στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Αναφερόμενη σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, ο Ελένη Φιλίνη μίλησε και για την δική της εμπειρία. 

«Στο θέατρο τέτοιου είδους παρενόχληση σε συνδυασμό με εκβιαστικές προτάσεις από σκηνοθέτες, γίνονταν συχνά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φιλίνη. «Εν ψυχρώ αυτά γίνονταν, αν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα πάρεις το ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, προσθέτοντας μάλιστα: «ξέρεις εν ψυχρώ για κάποιους ρόλους που με είχαν επιλέξει και δεν τα έκανα ποτέ αυτά».

Η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε και ακόμα περιστατικό με γνωστό επιχειρηματία που εμφανίστηκε μπροστά της γυμνός, όταν εκείνη είχε πάει στην εταιρεία του για δειγματισμό ρούχων.

«Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω γυμνό.

Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: «Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια» περιέγραψε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην παλαιότερη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, σχολίασε μιλώντας στον Σκάι: «Μόλις είχα βγει στο θέατρο, κάνα δυο χρόνια. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν έτυχε να ξαναδουλέψουμε. Με τον αδερφό του έχω δουλέψει πολλές φορές, ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις