Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Έχω δεχτεί πόλεμο από άλλες γυναίκες ηθοποιούς

Ελένη Φιλίνη: Έχω δεχτεί πόλεμο από άλλες γυναίκες ηθοποιούς

Η γνωστή ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Ελένη Φιλίνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την επιτυχία της μουσικοθεατρικής παράστασης «Η κοριτσιέρα των Βούρλων», αλλά και για τον πόλεμο που έχει δεχτεί από άλλες ηθοποιούς.

«Πέρυσι κάναμε μεγάλη επιτυχία με την “Κοριτσιερα των βούρλων”. Είναι ο πρώτος δημόσιος οίκος ανοχής», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

«Για την ώρα δεν έχω κάτι για τηλεόραση, κάτι είχε ειπωθεί άλλα έχει μείνει στον αέρα. Αν δεν είναι κάτι σίγουρο το αφήνω. Δεν ξέρω κάτι νεότερο για το “Ορκιστείτε παρακαλώ”», συμπλήρωσε.

Η ίδια παραδέχτηγκε στη συνέχεια ότι «είχα καλές συνεργασίες, είχα εξαιρετικές άλλα είχα και κάποιες άσχημες.

Έχει τύχει μία φορά να φύγω σε πρόβα τζενεράλε και άλλη μία φορά που μετρούσα κάθε μέρα να τελειώσει αυτή η δουλεία». «Έχω δεχτεί πόλεμο από άλλες γυναίκες ηθοποιούς για πολλούς και διάφορους λογούς», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Τέλος, η Ελένη Φιλίνη μίλησε για την τούρτα που έσβησε με 100 κεράκια. «Μία φορά έχει τύχει να σβήσω και τούρτα με 100 κεριά, κι ας με λένε ό,τι θέλουν.

Αν είναι μία κακοπροαίρετη κριτική τότε λέω “φαντάσου τι πρόβλημα κουβαλάει αυτός ο άνθρωπος που γράφει”, είναι δυστυχία για αυτόν».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις