Παρασκευή, 1 Μαρ.
11oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Έχουν γράψει ότι ήμουν ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα

Ελένη Φιλίνη: Έχουν γράψει ότι ήμουν ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη δηλώνει ένας μοναχικός λύκος αφού ήταν μοναχοπαίδι και έμαθε στη μοναχικότητα.

Όπως δηλώνει η ίδια, ερωτεύτηκε πολύ αλλά δεν παντρεύτηκε και δεν εκανε οικογένεια γιατί πιστεύει ότι δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για αυτό το ρολό.

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και δήλωσε πως έδωσε πολλά στη δουλειά της αλλά και στην προσωπική μου ζωή.

«Δεν με απασχολεί η εικόνα μου, καλό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Την αγαπώ τη ζωή και είναι ευλογία να μεγαλώνεις. Είμαι ένας μοναχικός λύκος. Έδωσα πάρα πολλά στη δουλεία μου αλλά και στην προσωπική μου ζωή έδωσα την ψυχή μου», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Eρωτεύτηκα, έφτασα στο γάμο αλλά δεν μετάνιωσα για κάτι. Δεν πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είναι για να κάνουν οικογένεια και παιδί. Tο να κάνεις ένα παιδί είναι εύκολο, το να μεγαλώσεις ένα σωστοί άνθρωπο είναι θυσία.

H μητέρα μου έλεγε ότι αν δεν είχε κάνει ένα παιδί θα ήταν η πιο δυστυχισμένη γυναίκα στον κόσμο, εγώ δεν το ένιωσα αυτό», είπε η Ελένη Φιλίνη.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός δήλωσε πως έχουν γράψει παλαιότερα πως ήταν σε σχέση με πολύ γνωστούς άνδρες.

«Δεν επεδίωξα να μάθουν τι έκανα στην προσωπική μου ζωή, το προφύλαξα. Έχουν γράψει ότι ήμουν χρόνια ζευγάρι με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, δεν τον ήξερα. Παλιά είχαν γράψει ότι ήμουνα ζευγάρι με το Νίκο Γκάλη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις