Παρασκευή, 1 Μαρ.
11oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που ποτέ δεν έκανε γυμνό

Ελένη Φιλίνη: Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που ποτέ δεν έκανε γυμνό
Φωτογραφία: NDPPHOTO

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, και μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, την άρνηση σε γυμνές φωτογραφήσεις αλλά και την υιοθεσία που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.

«Η απιστία είναι πολύ κουραστικό πράγμα, μια ταλαιπωρία. Εν αγνοία μου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει γίνει», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φιλίνη. Σε εςρώτηση σχετικά με τη σχέση της με το χρόνο, απάντησε: «Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τον χρόνο, είναι ευλογία να μεγαλώνεις ενώ κάθε μέρα χάνεται νέος κόσμος».

Για την προσωπική της ζωή, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε: «Η προσωπική μου ζωή αφορά εμένα και κανέναν άλλον. Ο πατέρας μου δε με έχει ‘κανακέψει’ ποτέ λόγω της δουλειάς του και το ότι είχε φύγει στο εξωτερικό για χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ το κακομαθημένο κορίτσι».

Σε ερώτηση σχετικά με τις γυμνές φωτογραφήσεις, η Ελένη Φιλίνη ανέφερε: «Μπορεί να είμαι το μόνο sex symbol που υπήρξε ποτέ και δεν έκανε γυμνό. Είχα πολλές προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις, ήμουν ένα φρέσκο και δροσερό κορίτσι.

Ήξερα ότι αν έκανα γυμνή φωτογράφηση δε θα άρεσε στην οικογένειά μου. Μου έχουν προτείνει πολλά εκατομμύρια για γυμνή φωτογράφηση».

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται και στην υιοθεσία που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ποτέ. «Δε με φοβίζει ούτε με ‘ξεφοβίζει’ κάτι στον γάμο. Είχα σχέσεις που ήταν σαν γάμοι. Δε μου πέρασε ποτέ το κομμάτι της μητρότητας από το μυαλό.

Όταν ήμουν μικρή, είχαμε σκεφτεί με τη μητέρα μου να υιοθετήσουμε ένα παιδί, να το ‘σώσουμε’.  Δεν μπορούσα να υιοθετήσω παιδί επειδή ήμουν ανύπαντρη».

Η Ελένη Φιλίνη πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Αυλαία» στην παράσταση «Η κοριτσιέρα των βούρλων».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις