Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση για Λεωνίδα Κακούρη: Πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του να αποχωρήσει

Ελένη Καρακάση για Λεωνίδα Κακούρη: Πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του να αποχωρήσει

«Για να αποχωρήσει από την παράσταση θα έχει έναν πάρα πολύ σοβαρό λόγο», λέει η Ελένη Καρακάση για την απόφαση που πήρε ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός ηθοποιός έπαιζε στον «Βασιλιά Ληρ», στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time», η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε και στην αιφνίδια αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», τονίζοντας ότι «πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του να μη θέλει να υπάρξει συνέχεια…».

«Θέλω πάρα πολύ να σεβαστούμε αυτό που είπε, μέσω του δικηγόρου του. Επειδή ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λεωνίδα και τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ηθοποιός. Είμαι σίγουρη ότι για να έγινε αυτό έχει έναν πάρα πολύ σοβαρό λόγο και θέλω πάρα πολύ να το σεβαστούμε γιατί έχει παιδιά, έχει οικογένεια. Ο Λεωνίδας δεν θα το έκανε αν δεν είχε ένα δικό του, προσωπικό θέμα και λόγο για να το κάνει αυτό», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά νομίζω κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί του σχεδόν. Όταν με το καλό χαλαρώσουν τα πράγματα, θα μιλήσω μαζί του. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Είναι υπέροχος άνθρωπος, συνεργάτης και ένας σπουδαίος ηθοποιός. Ό,τι είναι θα επανέλθει πολύ δυνατότερος», τόνισε η Ελένη Καρακάση.

«Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι. Εμείς ανήκουμε και σε μια γενιά που μας έμαθαν, το έχουμε κάνει και όλοι, ότι ο ηθοποιός πεθαίνει στο σανίδι ή πάει στο θέατρο ακόμα και αν έχει πεθάνει ένας δικός του άνθρωπος. Εγώ το έκανα αυτό όταν πέθανε ο πατέρας μου και έπαιξα το ίδιο μεσημέρι και κηδεύτηκε μια μέρα μετά. Δεν θα ήθελα βέβαια να το κάνω ξανά, δεν υπάρχει λόγος αλλά, αν ερωτηθώ, ίσως και να το έκανα και πάλι. Υπάρχουν όμως όρια σε όλα αυτά», ανέφερε επίσης η Ελένη Καρακάση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις