Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ελένη Καριολάκη: «Τα δάκτυλά της ήταν δαγκωμένα» – Μαρτυρία σοκ για την παίκτρια του σόου που πέθανε

Ελένη Καριολάκη: «Τα δάκτυλά της ήταν δαγκωμένα» – Μαρτυρία σοκ για την παίκτρια του σόου που πέθανε

Το δικό της δράμα ζούσε η Ελένη Καριολάκη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και πέθανε πριν από λίγες ημέρες.

Η Ελένη Καριολάκη που πήρε μέρος στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ζούσε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με την κηδεία της να γίνεται την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο σύζυγός της συντετριμμένος αναφέρει…  «Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει.

Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή».

Τα όσα ανέφεραν γείτονες σοκάρουν…«Ήταν γειτόνισσα αλλά δεν έλεγε καλημέρα με κανέναν. Τα σκυλιά τα είχε μέσα κλειδωμένα.  Πρέπει να ήρθε η αδερφή του κύριου Μανώλη και μπήκε μέσα και τους πήρε χαμπάρι. Είχε αρχίσει και μαύριζε, εγώ δεν πήγα να δω. Τα δάχτυλά της ήταν λίγο δαγκωμένα, τώρα από τι ήταν δαγκωμένα…τώρα από τι; Μήπως τα σκυλιά ήταν ατάιστα και της δάγκωσαν τα χέρια, δεν ξέρω».

Ένας άλλος γείτονας τόνισε… «Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα.

Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική.

Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή.

Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε από την άλλη γείτονας της.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις