Lifestyle

Ελένη Καστάνη: Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να παίζω πολύ καλά τα δράματα, ήμουν 12 χρονών όταν τον έχασα

«Πιστεύω γι αυτό έγινα ηθοποιός, για να αναπληρώσω τα κενά μου και για να χαρίζω στον κόσμο χαρά», δήλωσε η Ελένη Καστάνη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ηθοποιός Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, «Καλημέρα είπαμε;», την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026 και αναφέρθηκε σε σημαντικές πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής της πορείας. Μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι η ζωή της ήταν γεμάτη από σοβαρές απώλειες. Στάθηκε ιδιαίτερα στον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος «έφυγε» όταν η ίδια ήταν μόλις 12 ετών.

Σε άλλο σημείο η Ελένη Καστάνη αναφέρθηκε στη μητρότητα και στο πόσο πολύ της έλειπε ο γιος της την περίοδο που εκείνος σπούδαζε. Στάθηκε στην αγάπη του κόσμου και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη διαχρονική στήριξη και αποδοχή.

«Η ζωή μου ήταν γεμάτη απώλειες. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να παίζω πολύ καλά τα δράματα, να έχω μια πολύ καλή βάση, γιατί ήμουν 12 χρονών όταν τον έχασα. Ξέρω να ανακαλώ τον πόνο μέσα μου, είναι ένα γνώριμο συναίσθημα», μοιράστηκε η Ελένη Καστάνη.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η αγάπη που εισπράττει από το κοινό καλύπτει τα κενά που άφησαν οι προσωπικές της απώλειες: «Έχω εισπράξει από τη δουλειά μου τόση αγάπη από τους ανθρώπους. Ό,τι αγάπη μου έλειψε από τις απώλειες της ζωής μου την παίρνω από τον κόσμο, είναι φοβερό. Πιστεύω γι αυτό έγινα ηθοποιός, για να αναπληρώσω τα κενά μου και για να χαρίζω στον κόσμο χαρά», δήλωσε.

Για τη θεατρική σεζόν 2026-2027, η Ελένη Καστάνη πρωταγωνιστεί στη γνωστή κλασική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Η δεξιά, η αριστερά και ο κυρ-Παντελής», η οποία παρουσιάζεται στο Θέατρο Μικρό Παλλάς σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ευσταθία Τσαπαρέλη για Αλέξανδρο Λογοθέτη: «Μετά το διαζύγιο περνάς μια περίοδο που νιώθεις ότι έχεις αποτύχει»
«Όταν έρχεται ένα παιδί δοκιμάζεται η σχέση, δοκιμάζονται οι χαρακτήρες, η ικανότητά σου να πεις ότι μπορείς να μπεις σε δεύτερη μοίρα», είπε σε άλλο σημείο η Ευσταθία Τσαπαρέλη
Ευσταθία Τσαπαρέλη και Αλέξανδρος Λογοθέτης