Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελένη Καστάνη: Οι «κόντρες» στο θέατρο και η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που απέρριψε

Ελένη Καστάνη: Οι «κόντρες» στο θέατρο και η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που απέρριψε

Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στοThe 2night Show το βράδυ της Δευτέρας toy Πάσχα (25.04.2022). Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον μονάκριβο γιο της, ενώ μίλησε και για τις σειρές και τις τηλεοπτικές εκπομπές που αρνήθηκε. 

«O έρωτας με τον γιο μου συνεχίζεται παρόλο που εκείνος μεγαλώνει. Είχα την περιέργεια να δω αν είχα κόρη αν θα ήμουν όπως με τον γιο μου» είπε αρχικά η Ελένη Καστάνη. «Πιστεύω πως θα ήμουν γιατί είμαι πολύ καλή μαμά. Θεωρώ πως δεν θα είμαι κακή πεθερά γιατί έχω τσεκάρει ότι ο γιος μου στις επιλογές του είναι πολύ σωστός», πρόσθεσε η ταλαντούχα ηθοποιός. 

«Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν 14 χρόνια μαζί. Έχουμε τέλειες σχέσεις αλλά εγώ επέλεξα να μην ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχει ένα μικρό παιδί δεν ανοίγεις την πόρτα σου, για να μπει ένας πατριός μέσα, δύσκολη απόφαση. Αισθανόμουν ότι ο γιος μου δεν ήθελε. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το έχω ζήσει από μέσα και είναι δύσκολο. Ας πάει σε μια δουλειά πιο εύκολη», σημείωσε η Ελένη Καστάνη.

Εκπομπές και σειρές που απέρριψε

«Απέρριπτα πολλές δουλειές και καλά χρήματα και μεγάλες επιτυχίες. Είχα απορρίψει στο 50-50. Μου είχαν κάνει πρόταση, αλλά ήταν μία διανομή μεγαλύτερης ηλικίας οι άνδρες, δεν μου είχαν πεις αυτούς που είδατε εσείς. Αρνήθηκα γιατί πίστευα πως δεν ταιριάζω με αυτούς μου είχαν πει. Ένα ακόμη που τιμωρήθηκα πολύ, ήταν όταν έκανα Τα κορίτσια του μπαμπά, ενώ αρνήθηκε τη σειρά Λατρεμένοι μου Γείτονες γιατί δεν ήθελα να παίζω σε ξένα format», εξήγησε η Ελένη Καστάνη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

«Είχα δεχτεί προτάσεις και για παρουσίαση. Μου ζήτησαν να κάνω το Πρωινό πριν από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά εγώ θεώρησα ότι επειδή είμαι ηθοποιός, δεν θα βοηθήσει. Αν είσαι ηθοποιός και ασχοληθείς με την παρουσίαση, μπορεί να σου αφαιρέσει. Η πρώτη πρόταση που δέχτηκα ήταν από τον ANT1, όταν είχε πάει η Ελένη Μενεγάκη και μου είχαν ζητήσει να κάνω μία ρουμπρίκα με κουτσομπολία. Είπα συγγνώμη και εξήγησα ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με κουτσομπολιά» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τις συνεργασίες της και τον τρόπο που συμπεριφέρεται η Ελένη Καστάση δήλωσε: «Στις δουλειές μου δεν δημιουργώ πρόβλημα, αλλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου πάρα πολύ σωστά και αυτό είναι ενοχλητικό. Η Μιμή Ντενίση μου έλεγε πως την είχαν πάρει πολλά τηλέφωνα για να μην με πάρει σε μία παράσταση. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, ας λένε ότι θέλουν. Εγώ δεν έχω φάει ποτέ το ψωμί του αλλουνού». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις