Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Η ευχή στη μητέρα της με μία οικογενειακή φωτογραφία

Ελένη Μενεγάκη: Η ευχή στη μητέρα της με μία οικογενειακή φωτογραφία

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Insagram.

Αυτή την περίοδο μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ωστόσο, φροντίζει με κάθε τρόπο να βρίσκεται σε επικοινωνία με το κοινό και τους fans της, που τόσα χρόνια την αγάπησαν και την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Η αδυναμία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στη μητέρα της, την κυρία Ζέτα είναι άλλωστε γνωστή. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια μέσα από τις εκπομπές της αναφερόταν στη μητέρα της, περιγράφοντας περιστατικά της καθημερινότητάς τους, αλλά και ιστορίες από το παρελθόν.

Η κυρία Ζέτα είναι η γυναίκα στάθηκε στην Ελένη σαν μητέρα και πατέρας μαζί, αφού ο μπαμπάς της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή. Την βοήθησε και με το μεγάλωμα των δικών της παιδιών, και τη στήριξε σε κάθε δύσκολη στιγμή ή απόφασή της.

Σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της, η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια εκφράζοντάς της την αγάπη της.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει δίπλα στη μητέρα και τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: “Μαμά είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω…Ήσουν μάνα και πατέρας μαζί κι έκανες τόσα πολλά για εμένα… Είσαι ο άγγελός μου. Χρόνια πολλά μαμά. Σ’ αγαπώ”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις