Κυριακή, 21 Απρ.
13oC Αθήνα

Ελένη Πετρουλάκη: Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες, μόνο όσοι το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν

Ελένη Πετρουλάκη: Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες, μόνο όσοι το έχουν βιώσει καταλαβαίνουν

Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη «άνοιξε» την καρδιά της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις δύσκολες περιόδους της ζωής της, αλλά και τη μητρότητα.

«Σαν μαμά την μία είμαι ήρεμη την άλλη φορά θα νευριάσω. Οι κόρες μου δεν λένε τα προσωπικά τους στον πάτερα τους», είπε αρχικά η Ελένη Πετρουλάκη.

Στη συνέχεια, η Ελένη Πετρουλάκη παραδέχτηκε: «Όταν έφυγε η κόρη μου για σπουδές, ήταν μεγάλος ο πόνος του αποχωρισμού. Ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδία μου. Έχω μία εφαρμογή που μπορώ να την εντοπίζω. Ένας πάτερ μού είπε να αφήσω στα χέρια του Θεού τα παιδιά μου και έτσι θα είμαι ήρεμη».

Ερωτώμενη για το αυτοάνοσο που πέρασε, η Ελένη Πετρουλάκη ανέφερε: «Στην επιλόχειο κατάθλιψη πρέπει να σταθείς δυνατός. Είναι κάτι που το βιώνουν πολλές γυναίκες».

«Έχω αγωνία για το πέρασμα του χρόνου. Θέλω να μεγαλώσω όμορφα, να έχω ενέργεια. Κάνω τις θεραπείες που χρειάζονται. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν μπορώ τις υπερβολές», είπε στη συνέχεια η Ελένη Πετρουλάκη.

«Η εμμηνόπαυση είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Στην αρχή ήταν σοκ για έμενα και να ήθελα και άλλα παιδιά δεν θα μπορούσα. Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το κομμάτι αυτό παρά μονό όσοι το έχουν βιώσει», εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη.

Τέλος, για την επαγγελματική της δραστηριότητα, υπογράμμισε: «Εδώ και 7-8 χρόνια το κομμάτι της άσκησης έχει εξελιχθεί. Έχω δημιουργήσει μια ομάδα από γιατρούς, διατροφολόγους και καθηγητές φυσικές αγωγής. Κάποιος που έρχεται σε εμάς θα του πάρουμε τις ιατρικές εξετάσεις, το ιστορικό του, θα κάνουμε εργομετρικό τεστ, για να έχουμε πλήρη εικόνα για την φυσική του κατάσταση και μετά θα βγάλουμε το πρόγραμμα.

Το θέμα δεν είναι απλά να πάμε σε ένα γυμναστήριο και να κάνουμε ένα πρόγραμμα ή να ακολουθήσουμε ένα πλάνο διατροφής. Όλα αυτά πρέπει να συνάδουν και να είναι βάση των δικών μας αναγκών».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις