Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξόρμηση με την κόρη της και η υπέροχη φωτογραφία της στην εξοχή

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξόρμηση με την κόρη της και η υπέροχη φωτογραφία της στην εξοχή

Η Ελεονώρα Μελέτη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της κόρης της, με φόντο ένα ουράνιο τόξο, όσο βρίσκονταν στην εξοχή σε μία από τις εξορμήσεις τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μπορεί να μην έχει πολύ ελέυθερο χρόνο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αυτό όμως δε την εμποδίζει από το να περάσει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, Αλεξάνδρα. Οι 2 τους συνηθίζουν να κάνουν εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα. Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία μετά την τελευταία τους εκδρομή. 

Μαμά και κόρη βγήκαν στην φύση να κάνουν τις βόλτες τους, να απολαύσουν τον ήλιο και να παίξουν, μέχρι που… η μικρή Αλεξάνδρα ζήτησε από την Ελεονώρα Μελέτη να σταθεί ακίνητη!

 «”Μαμά κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία με το ουράνιο τόξο!” Και την έβγαλε! Και την ανέβασα γιατί είναι τέλεια!

Έχει τα πιο όμορφα χρώματα, είναι τραβηγμένη από τα πιο γλυκά χεράκια και δείχνει ξεκάθαρα πώς έρχεται το φως μετά το σκοτάδι (δες πόσο διακριτά ξεχωρίζει το ουράνιο τόξο τον καθαρό από τον μαύρο καιρό!) Υπέροχο!», », έγραψε σε post της στο Instagram η παρουσιάστρια, θέλωντας να εξηγήσει την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

 Όπως φαίνεται, η Αλεξάνδρα έχει ταλέντο και στις φωτογραφίες, αφού απαθανάτισε τη μαμά της σε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία με υπέροχη θέα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις