Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δεν με φοβίζει η έκθεση, αλλά τα social media με τρομάζουν

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δεν με φοβίζει η έκθεση, αλλά τα social media με τρομάζουν

Η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε με τη Δανάη Μπάρκα, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση που συμμετέχει «Την τρελή του Σαγιό» και στον ρόλο της.

«Στην τρελή του Σαγιό την στιγμή που νομίζω ότι τους έχω εξολοθρεύσει ξαναεμφανίζονται. Η διάθεση μου είναι προς το φως. Αυτό ενστερνίζομαι στη ζωή μου ακόμα κι όταν είμαι πεσμένη.

Το κοινό μου με τον ρολό μου στην τρελή του Σαγιό είναι η ανάγκη να βλέπω το καλό στο κακό. Δεν μου είναι εύκολος ο ρόλος στην «Τρελή στου Σαγιό» γιατί έχει μια παιδικότητα που εμένα δεν είναι χαρακτηριστικό μου», ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Αναφορικά με την ηθοποιία στην ζωή της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχολίασε: «Μου αρέσει να γελάνε οι άνθρωποι γι’ αυτό και η ζωή με οδήγησε στην κωμωδία παρόλο που έλεγα ότι είμαι δραματική ηθοποιός. Έχασα μικρή τον μπαμπά μου και μεγαλώσαμε δύσκολα γι’ αυτό και ήθελα να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους.

Δεν με φοβίζει η έκθεση. Αλλά τα social media με τρομάζουν. Δίνεις μια συνέντευξη και απομονώνουν μια πρόταση και σε κρίνουν γι’ αυτή χωρίς να έχουν δει πως έχεις φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα. Δεν μπαίνω να δω τι μου γράφουν και να απαντήσω», δήλωσε η ηθοποιός για τα social media.

Καταλήγοντας, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχολίασε και την πιθανότητα να έπαιζε με την κόρη της: «Η Μαρία δεν ήθελε να παίξουμε μαζί, άλλα τώρα νομίζω ότι θα ήθελε και η ίδια.

Με μεγάλη χαρά θα έπαιζα με την κόρη μου. Μου αρέσει που προσεγγίζει κάτι με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι εγώ».

Κάθε Τετάρτη με Κυριακή μέχρι τέλος Φεβρουάριου στο θέατρο Παλλάς θα παίζεται η θεατρική παράσταση η «Τρελή του Σαγιό».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις