Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελισάβετ Σπανού: «Η Τζένη Μπαλατσινού κάποιες φορές στο πρωινό δεν έβγαινε από το καμαρίνι»

Ελισάβετ Σπανού: «Η Τζένη Μπαλατσινού κάποιες φορές στο πρωινό δεν έβγαινε από το καμαρίνι»

Για το πως έζησε τους τελευταίους μήνες της σχέσης του Πέτρου Κωστόπουλου με τη Τζένη Μπαλατσινού αλλά και για τον χωρισμό του Στάθη Σχίζα από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε η Ελισάβετ Σπανού στην εκπομπή «Γειά σου».

«Στο Πρωινό με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους δυο τους, το οποίο εκ των πραγμάτων το εισέπραττε και η ομάδα», είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα πως η ένταση ήταν… παντού τότε. «Εγώ για τον Πέτρο Κωστόπουλο μόνο καλά πράγματα έχω να πω και πάντα έχει υπάρξει μαζί μου ευγενικός, μπροστά μου.

Οι άνθρωποι όμως χώριζαν μετά από τόσα χρόνια και υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις. Θυμάμαι φορές που η Τζένη μπορεί να μην έβγαινε από το καμαρίνι της, ας πούμε».

Για τον Στάθη Σχίζα και την Ελισάβετ Παναγιώταρου, η Ελισάβετ Σπανού ήταν… κόλαφος για την influencer.

«Τον Στάθη Σχίζα τον έχω συναναστραφεί ελάχιστα σε κάποιο event και έχουμε ανταλλάξει πέντε, έξι κουβέντες. Μπορώ να πω ότι τον έχω αντιληφθεί λίγο καλύτερα και, ενώ συνήθως σε έναν χωρισμό πρέπει να λυπόμαστε γιατί πραγματικά ο χωρισμός είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο όταν το άκουσα.

Δηλαδή εγώ πάντα απορούσα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν μαζί, χωρίς να τους γνωρίζω, μου φαίνονται εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Η εικόνα που έχω για τον Στάθη είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, ένα πολύ ηθικό παιδί, ένα πολύ αξιοπρεπές παιδί με λόγο. Αντίθετα η κα Παναγιώραρου, χωρίς να την γνωρίζω, από αυτά που βλέπω στα social media και όπως παρουσιάζεται σε αυτά μου φαίνεται πάρα πολύ διαφορετική. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής και θα το αφήσω εκεί.

  

Όλο αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένας πάρα πολύ μεγάλος έρωτας και κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ μεγάλου έρωτα ο άνθρωπος αυτός απουσίαζε σχεδόν έναν χρόνο. Χώρισαν μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το καινούργιο της σπίτι ημίγυμνη. Τι να σχολιάσω ακριβώς; Τι δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς από όλο αυτό; Είναι ξεκάθαρο», είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις