Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο

«Έχει χιούμορ ο Νεκτάριος, η χαρά της παρέας. Ζηλεύει κιόλας. Από την πρώτη μέρα με είπε “βασίλισσά” του» τόνισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο αγαπημένος της, Νεκτάριος Λεμονίδης, μίλησαν στην κάμερα του Mega Καλημέρα για τη γνωριμία τους και τον γάμο τους.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Ένιωθα και αυτή τη συστολή και από το τηλέφωνο όταν πρωτομιλήσαμε. Έχει συστολή γιατί είναι και γιατρός, δεν είναι από τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσες χωρίς λόγο. Είναι ευθυτενής, γαλαντόμος, είναι ωραίος άντρας, κιμπάρης, έχει όλα τα καλά», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Έχει χιούμορ ο Νεκτάριος, η χαρά της παρέας. Ζηλεύει κιόλας. Από την πρώτη μέρα με είπε “βασίλισσά” του», συμπλήρωσε.

Ο μέλλοντας σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για τον επικείμενο γάμο τους.

«Θα φορέσω μπλε κοστούμι. Νομίζω ότι τα δώρα που έχω κάνει έως τώρα στην Ελίζαμπεθ είναι λίγα για την αξία της. Έχω ετοιμάσει μια έκπληξη για τον γάμο μας. Γενικά ζηλεύω λίγο αλλά όταν έχεις μία γυναίκα τέτοια που έχει τόση πέραση και ενδείξεις θαυμασμού όταν περπατάμε, κάτι αισθάνεσαι. Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί και εγώ κάτι αξίζω», υπογράμμισε ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

  

«Η Ελίζαμπεθ είναι η γυναίκα που θα παντρευτώ, την υπεραγαπώ. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αφορούν. Η Ελίζαμπεθ σαν μαμά θα είναι η καλύτερη, το κάτι άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις