Παρασκευή, 24 Μαΐ
23oC Αθήνα

Έλλη Τρίγγου για τις Άγριες Μέλισσες: Έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μου, υπάρχουν παντού γύρω μου

Έλλη Τρίγγου για τις Άγριες Μέλισσες: Έχουν αλλάξει την καθημερινότητά μου, υπάρχουν παντού γύρω μου

Στο στούντιο της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, και έδωσε μία πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Έλλη Τρίγγου, που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της «Ασημίνας Σταμίρη» στις «Άγριες Μέλισσες», «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά ενώ παράλληλα έκανε ειδική μνεία στην παράσταση «Αντιγόνη», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι με τον ομώνυμο ρόλο.

Με ποια από τις δύο ηρωίδες έχει κοινά στοιχεία; «Νομίζω και με τις δύο έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Από τη μία είναι η εσωστρέφεια της «Ασημίνας» και από την άλλη η «Αντιγόνη» που είναι πιο δυναμική. Βλέπω και τα δύο στοιχεία στον εαυτό μου», απάντησε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι προσωπικός της στόχος είναι να κάνει πολλά ταξίδια και τόνισε ότι συνήθως αφήνεται στη ροή. «Προγραμματίζω αυτά που πρέπει, αυτά που έχουν αντίκτυπο και σε άλλους», σημείωσε η Έλλη Τρίγγου.

Πώς λοιπόν προέκυψαν οι «Άγριες Μέλισσες»; «Ήμουν χωρίς δουλειά, στον αέρα και ετοιμαζόμουν να φύγω ταξίδι. Τότε με κάλεσε ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Λευτέρης Χαρίτος, κάναμε ραντεβού για άλλον ρόλο αλλά τελικά βρέθηκα με την ‘Ασημίνα’», είπε η Έλλη Τρίγγου.

Μέσω της δραματικής σειράς εποχής η ηθοποιός «μπήκε» στα σπίτια πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι την αναγνωρίζουν στο δρόμο και της μιλούν ωστόσο, η ίδια δεν νοιώθει και τόσο άνετα.

«Έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου γιατί συνέχεια ασχολούμαι με τις «Άγριες Μέλισσες». Υπάρχουν παντού γύρω μου. Εισπράττουμε αγάπη από τον κόσμο αλλά δεν είναι και το πιο οικείο για μένα να μου μιλάει ο κόσμος στον δρόμο», εξομολογήθηκε η Έλλη Τρίγγου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις