Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλληνας… σεφ σπάει πιάτα στο κεφάλι πασίγνωστου top model [vid, pics]

Έλληνας… σεφ σπάει πιάτα στο κεφάλι πασίγνωστου top model [vid, pics]

Για διακοπές στην Ελλάδα βρέθηκε στις αρχές Αυγούστου η Τσέχα καλλονή Karolina Kurkova. Και κατά την παραμονή της στη Σύμη και τη Λέρο, τα “έσπασε” κυριολεκτικά. Και μάλιστα, στο κεφάλι της.

Το σούπερ μόντελ από την Τσεχία, που έχει διατελέσει “άγγελος” της Victoria Secret, αποφάσισε να περάσει ένα μέρος από τις διακοπές της στην Ελλάδα. Επισκέφτηκε δυο πανέμορφα Ελληνικά νησιά, τη Σύμη και τη Λέρο.

Φυσικά, μοιράστηκε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media εικόνες από τη διαμονή της στην Ελλάδα.

Περισσότερο απ’ όλα έκανε εντύπωση ένα video που ανέβασε στις 12 Αυγούστου και ενώ ήταν στη Σύμη. Είχε βγει για δείπνο και υπό τους ήχους ενός τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή δέχτηκε να της… σπάσει πιάτα στο κεφάλι ένας Έλληνας μάγειρας!

https://www.instagram.com/p/BXtRQCVDRPp/?taken-by=karolinakurkova

Αφού “έφαγε” τρία πιάτα στο κεφάλι και “σκασμένη” στα χέρια, η 33χρονη καλλονή γύρισε προς το φακό και ύψωσε τον αντίχειρά της για να δείξει πόσο είχε διασκεδάσει…

Δεν ήταν η μοναδική στιγμή από τις διακοπές της Τσέχας που μοιράστηκε μέσα από τα social media. Ανέβασε φωτογραφίες από τη θάλασσα και από το… γαριδάκι Σύμης, που προφανώς την εντυπωσίασε!

https://www.instagram.com/p/BXp9qJbDFPJ/?taken-by=karolinakurkova

https://www.instagram.com/p/BXp8gveDBkX/?taken-by=karolinakurkova

https://www.instagram.com/p/BXp7rrej6GF/?taken-by=karolinakurkova

https://www.instagram.com/p/BXumrXXDfi7/?taken-by=karolinakurkova

https://www.instagram.com/p/BXvVivWjEbE/?taken-by=karolinakurkova

Και αφού απόλαυσε τις ομορφιές της Ελλάδας, η Καρολίνα Κούρκοβα, πέρασε… απέναντι, στην Τουρκία. Και εκεί έβγαλε και μια φωτογραφία με τον γνωστό, πια, σεφ που αλατίζει το κρέας με τον δικό του μοναδικό τρόπο, Νουσρέτ Γκιοκτσέ. Είναι δε γνωστός και ως sault bae.

https://www.instagram.com/p/BX8pzjEj69d/?taken-by=karolinakurkova

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις