Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έλντα Πανοπούλου για Παύλο Χαϊκάλη: «Αν το έκανε αυτό δάσκαλος της σχολής μου μπορεί και να χειροδικούσα»

Έλντα Πανοπούλου για Παύλο Χαϊκάλη: «Αν το έκανε αυτό δάσκαλος της σχολής μου μπορεί και να χειροδικούσα»

Η γνωστή ηθοποιός, Έλντα Πανοπούλου, πήρε θέση για τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη ότι υπήρξε ερωτευμένος με την συνάδελφό του Ηλιάνα Αραβή.

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε στην εκπομπή TLIVE της Τατιάνας Στεφανίδου με αφορμή τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη ότι υπήρξε ερωτευμένος με τη συνάδελφό του Ηλιάνα Αραβή, όταν εκείνη φοιτούσε στη σχολή που δίδασκε ο γνωστός ηθοποιός.

Η ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου, η οποία είναι και ιδιοκτήτρια Δραματικής Σχολής, πήρε δημόσια θέση για τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το χώρο του θεάματος.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να έφτανε στο σημείο ακόμη και να χειροδικήσει αν κάποιος δίδασκε στη σχολή της και η ίδια αντιλαμβανόταν ότι παρενοχλούσε φοιτητές.

«Αν στη δική μου αντίληψη είχε υποπέσει σε οποιονδήποτε χρόνο, ότι κάποιος δάσκαλος της σχολής μου πραγματοποιεί αυτό το παράπτωμα, όχι απλώς να πλησιάσει, με έναν τέτοιο τρόπο σαν αυτά που ακούμε να περιγράφονται από τις συναδέλφους μου, τις άξιες συναδέλφους μου, όχι απλώς να είχε πλησιάσει ένα παιδί με τέτοια… 

Η πρόθεση στο μυαλό του να υπήρχε, να είστε σίγουροι ότι θα την είχα διαγνώσει, και όχι απλώς θα τον είχα απομακρύνει αλλά θα τον είχα… Θα είχα ίσως και χειροδικήσει απέναντί του, πράγμα που δεν συνηθίζω στη ζωή μου, γιατί απεχθάνομαι τη βία», είπε χαρακτηριστικά η Έλντα Παναγοπούλου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη δήλωση της Έλντας Πανοπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις