Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εντ Σίραν: Η προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του γίνεται ντοκιμαντέρ – Δείτε το trailer

Εντ Σίραν: Η προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του γίνεται ντοκιμαντέρ – Δείτε το trailer

Ντοκιμαντέρ, τεσσάρων επεισοδίων για την προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του Εντ Σίραν (Ed Sheeran) θα κυκλοφορήσει από την Disney+, στις 3 Μαΐου. Το «The Sum of It All» θα συμπέσει με την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του γνωστού τραγουδιστή που θα γίνει στις 5 Μαΐου.

«Ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός στην προσωπική μου ζωή. Το μόνο ντοκιμαντέρ που έκανα ποτέ ήταν ένα που επικεντρώθηκε στη σύνθεση των τραγουδιών μου», είπε ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran). «Η Disney με πλησίασε για να κάνω ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών και ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανοίξω την πόρτα και να αφήσω τον κόσμο να μπει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα το απολαύσει» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής

Και τα τέσσερα επεισόδια του ντοκιμαντέρ για τον Εντ Σίραν, που θα έχει τίτλο «Sum of It All», θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα. «Σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ, θα αποκαλύψουμε μια πλευρά του Εντ Σίραν που οι θαυμαστές του δεν έχουν ξαναδεί», δήλωσε η Ayo Davis, πρόεδρος της Disney Branded Television.

Δείτε το trailer:

Σημειώνεται ότι το «The Sum of It All» είναι μέρος ενός συνόλου από ειδικά μουσικά ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η πλατφόρμα να διευρύνει το περιεχόμενό της. Στις 17 Μαρτίου, η Disney+ κυκλοφόρησε ειδική εκπομπή για τους U2 με τίτλο: «Bono and the Edge: A Sort of Homecoming, with Dave Letterman».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις