Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Εντυπωσιασμένος ο Κ. Καραφώτης μετά τη συναυλία στο Ισραήλ: Κυκλοφορούν όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε

Εντυπωσιασμένος ο Κ. Καραφώτης μετά τη συναυλία στο Ισραήλ: Κυκλοφορούν όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη».

Με αυτά τα λόγια, ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, μίλησε στο LiveNews, για τη συναυλία που έδωσε με την Πάολα, στο Ισραήλ που επιστρέφει στην κανονικότητα αφού κερδίζει τον κορονοϊό. 

«Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά που ακούνε, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Εντυπωσιάστηκα με την Πάολα και το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της» πρόσθεσε.

Τέλος ο τραγουδιστής μίλησε για το πως είναι η ζωή στο Ισραήλ. «Σα να μη το πιστεύουμε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι».

 

Οι Έλληνες καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία ήταν ενθουσιασμένοι και ανέβαζαν συνεχώς τις στιγμές πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στα social media. 

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία είχαν εμβολιαστεί ή είχαν ανοσία αφού είχαν περάσει κορονοϊό. Παρουσίασαν μάλιστα τα ειδικά “διαβατήρια” για να πιστοποιήσουν τα εμβόλια ή την ανοσία τους.

Με το 60 % του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί οι συναυλίες έχουν ξεκινήσει από το Μάρτιο. Προσεχώς αναμένεται να εμφανιστούν στο Τελ Αβίβ άλλοι δυο ακόμη γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Βέρτης.

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις